Télűző színterápia

Éppen ma jutottam el arra a szintre, hogy elég volt! Elég a ködből, a szmogból és az állandó piszkosszürke égboltból… Ha te is a téli depis hangulattól szenvedsz, akkor eljött az idő, hogy tavaszvárás helyett cselekedj! Hangulatjavító bogyók helyett dobj fel magadra egy kis színt! Persze nem muszáj tetőtől talpig kanárisárgába burkolózni (kivétel, ha a környezetedet állandó vigyorgásra szeretnéd ösztönözni), a szakemberek szerint bőven elég egy-egy színes ruhadarab vagy kiegészítő ahhoz, hogy egy kicsit szebbnek lássuk a világot. Elsődlegesen érdemes meleg színű darabok után kutatni, majd ha már feltöltődtél kicsit, jöhet a többi árnyalat.

blog_szinterapia

Szóval kattints és találd meg újra a jókedvedet! Hogy felengedjen a lelked, használj egy kis pirosat! Vedd fel a sárgát és nem lesz semmi, ami letörölhetné a mosolyodat! Viselj egy kis narancssárgát és rá fogsz csodálkozni a kifogyhatatlan energiádra!

Ha hihetünk az időjósoknak, hamarosan tényleg itt a tavasz, de addig is kellemes terápiát! 🙂

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.