Dobozba zárt finomságok

kep_forras_pinterest

Valószínűleg egyetértünk abban mennyire fontos, hogy az iskolában is megfelelően tudjanak étkezni a gyerekek. A jelenlegi tapasztalatok alapján, mi egyszeri szülők legfeljebb három megoldásból válogathatunk.

Befizetek a suli menzájára, ami (konyhája válogatja) sajnos legtöbbször hagy némi kívánni valót maga után. Előfordul, hogy a gyerkőc délután már nem is emlékszik, mit evett ebédre. Ebben talán az a legrosszabb, hogy fogalmam sincsen, valójában mit eszik (vagy nem eszik) egész nap a gyerekem. 😛

Pénzelem a suli büféjét, ami talán nem annyira ördögtől való, mint elsőre gondolnánk. Viszont itt tuti biztosra kell mennünk az utóddal kapcsolatban. Fontos hogy ne csábuljon el a cukros vackok iránt és tényleg a sajtos zsemle mellett döntsön, ha úgy hozza a sors. A sulibüfék előtt szinte minden szünetben kígyózik a sor, így előfordulhat, hogy mire sorra kerül a csemete, már nem lesz miből válogatnia.

A harmadik lehetőség az, amikor saját magam csomagolok az utódnak. Eleinte nehéz feladatnak tűnik, de higgyétek el, ennél jobb megoldás nincsen. Üljetek le a gyerkőccel és készítsétek el együtt a kedvencek listáját. Vásároljatok be előre egy hétre, így simán megúszható a reggeli pánik.

Ha még nem néztetek körbe az oldalon, akkor most mindenképpen tegyétek meg! Rengeteg szebbnél szebb uzsonnás doboz és táska kapható a TeszVeszen, érdemes rögtön kettővel indítani, biztos ami biztos… A csomagoláshoz folpack helyett használjatok többször használható, visszazárható műanyag tasakot. A rekeszes-osztott uzsonnás dobozokat jobban ki lehet használni, de ha nincs, akkor sem kell kétségbe esni, tökéletesen megfelel hozzá a szilikonból készült muffin forma is, hiszen ugyanúgy elfér benne a gyümölcs vagy a keksz. Jó étvágyat gyerekek!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.