Gardrób hack – A vállfa

Bevallom őszintén, időnként elborzadva állok a gardróbom káosza előtt. Hiába az elmúlt évek szortírozása és a tudatos vásárlás, a szekrény nem hazudik, bizony van még mit fejlődnöm… 😛 Egy ilyen szörnyülködős reggel után úgy döntöttem valamit tennem kell ez ügyben, úgyhogy gyűjtöttem némi inspirációt, hogy hogyan lehet pénztárcakímélően, de mégis ötletesen ráncba szedni a gardróbot. Lássuk a vállfa csodáit! 🙂

vallfa1

Vállfa és zuhanyfüggöny karika

Ez a kombináció egyszerűen zseniális! A zuhanyfüggöny karika segítségével egy vállfára hihetetlen mennyiségű tunikát és trikót felrakhatok. Az eredmény tökéletesen átlátható, nem beszélve arról, hogy ez a kombó a rakoncátlan melltartókkal is simán felveszi a harcot.

Vállfa és szemeteszsák (zárószalagos)

A szezon végeztével pofonegyszerűen rendszerezhetem a használaton kívüli ruhákat, felsőket.  Összefogok néhány vállfát ruhával együtt, majd alulról ráhúzok egy méretileg passzoló szemeteszsákot. A zsák szalagjával összekötöm a vállfákat, így sokkal könnyebben lehet mozgatni a ruhakupacokat. Hmm, ez az ötlet költözéskor is jól jöhet!

vallfa2

A fenti ötletekkel még tovább emelhetjük a vállfa lehetőségeit. Egy egyszerű üdítős-sörös fémdoboz pöcökkel számtalan vállfát lehet egymásra halmozni. Ha elég magas a szekrény, akkor simán használható a láncos ötlet is, ami azért egy fokkal elegánsabb mint a fémpöcök. 😉 Nagyon bosszantó tud lenni, amikor egy szélesen kivágott felső másodpercenként lecsúszik a vállfáról. Ez a probléma villámgyorsan kiküszöbölhető néhány befőttes gumival, zseníliadróttal, illetve ragasztópisztoly csíkkal. Ugye milyen egyszerű? Használjátok fel ti is az ötleteket, jövő héten folytatjuk a fiókokkal!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.