A hét kereskedője: aruhazinfo

blog_tv_0622_aruhazinfo

Ha valaki műszaki cikkek után kutat, egészen biztosan elégedett lesz, ha aruhazinfo nevű kereskedőnkkel köt üzletet. Közel 100%-os értékelésű eladónk már több mint 7000 adásvételt bonyolított le, s eddig 534 felhasználó jelölte őt kedvencének – nem véletlenül.

Így virágzik ki egy családi vállalkozás

„Édesapámnak már majdnem húsz éve van egy elektronikai termékekkel foglalkozó boltja. Én is beszálltam az üzletbe: elkezdtem az árucikkeket online felületen értékesíteni, s erre egyértelműen a Vatera tűnt a legmegfelelőbb oldalnak.” – mesélt Ágoston kalandos vaterás pályafutásának kezdetéről. – „Először csak kis tételben adtam el, de szépen lassan kezdte kinőni magát a dolog. Amikor már egyre több izgalmas árum és vevőm volt, belekerültem egy hírlevélbe, aminek nagyon örültem, mert ez egy extra löketet adott a kereskedői karrieremnek. Most már ott tartok, hogy főállásban vaterázom. Szinte kizárólag fix áras termékeket töltök fel (1 Ft-ról induló aukciót összesen, ha tízszer indítottam eddig, akkor sokat mondok), és nagyon jól pörög az üzlet. Van, hogy egy nap alatt egy egész dobozos teherautót megpakolunk eladott áruval.”

Az értékelési rendszerről

Ágoston szerint a Vatera értékelési rendszere és a kereskedés regisztrációhoz való kötése nagyon jól kiszűri a megbízhatatlan felhasználókat. „Próbálkoztam más, ingyenes oldalakon is az eladással, de szinte mindig rosszul sült el a dolog. Tízből kilenc esetben nem jöttek el a vevők átvenni a terméket. A Vaterán ilyen nem nagyon fordul elő, mivel a legtöbb ember ad arra, hogy az adásvétel után milyen értékelést kap. Én itt még alig találkoztam komolytalan szándékú vásárlóval.” – fejtette ki véleményét. – „Az eladói státuszhoz szükséges 100 Ft-os utalást is nagyon jó dolognak tartom. Aki egy kicsit is lusta, az nem bajlódik ilyesmivel, de jobb ez így, mert szerintem nem is lehetne jó kereskedő abból, aki ennyire nem veszi a fáradtságot.”

A Vatera számtalan jó kapcsolatnak nyújt táptalajt

„Rengeteg remek kapcsolatom született az elmúlt évek alatt a Vaterának köszönhetően.” – számolt be nekünk pozitív élményeiről Ágoston. – „Nagyon sok visszatérő vásárlóm van, sőt, van olyan vevőm is, aki azóta a viszonteladóm lett. Nálam a postázás mellett személyes átvételre is van lehetőség, ami ad egy barátságos hangulatot az egész adásvételnek. Kicsi és családias a boltunk, ahol a vevőim átvehetik a Vaterán megrendelt termékeket, így sokkal komfortosabban érezhetik magukat, mint egy zsúfolt plázában.”

Felejthetetlen emlékek

Ha valaki vaterázik, sohasem tudhatja, hogy mikor hozza össze a sors egy hírességgel… „Talán az volt az egyik legemlékezetesebb pillanat kereskedői pályafutásom során, amikor egyszer betért hozzánk Buzánszky Jenő. Az egyik rokona vásárolt tőlünk valamit a Vaterán (ha jól emlékszem, villanykörtét), és ő jött el helyette átvenni a terméket. Bevallom őszintén, hogy nem ismertem fel egyből, és amikor töltöttem ki az általa igényelt áfás számlát, megkérdeztem a nevét. Amint kimondta, elkerekedtek a szemeim és leesett az állam – hatalmas megtiszteltetésnek éreztem, hogy nálunk vásárolt az Aranycsapat legendás tagja.” – osztotta meg velünk Ágoston az egyik izgalmas történetét.

Jó tanácsok leendő vaterás kereskedőknek

„Azért ajánlanám minden kereskedőnek a Vaterát, mert ez az oldal komplett felület biztosít az eladáshoz. Nem szükséges érteni a webshopok kezeléséhez, elég csak az áruk feltöltésével, eljuttatásával és a vásárlókkal foglalkozni.” – foglalta össze tapasztalt eladónk a véleményét. – „A már regisztrált kezdő kereskedőknek azt tudom javasolni, hogy minél több releváns kulcsszót állítsanak be a termékeknél, hogy a lehető legtöbb érdeklődő rájuk találhasson. Emellett műszaki cikkeknél kifejezetten fontos a származásról és a termék állapotáról szóló részt alaposan kitölteni, mert sok az aggodalmas vásárló, akik érthető módon szeretnének biztosra menni. Tehát mindig fogalmazzuk meg a hirdetést világosan és korrekten: tüntessük fel, ha sérült a csomagolás, vagy ha kiállított darabról van szó, de azt is, ha vadonatúj. Így a vevő tudni fogja, hogy a miért kerül annyiba az adott termék, amennyibe, és ennek a tudatában döntheti el, hogy szeretné-e hazavinni. Tényleg megéri részletes leírást adni, hiszen így senkinek sem kell majd felesleges köröket futnia az adásvétel után. Tartsuk szem előtt egymás igényeit, és akkor mindenki elégedett lesz.”

Elromlott a TV távirányítója? Nem ártana végre egy mikrohullámú sütő a konyhába? Böngészd át „aruhazinfo” termékeit, és találd meg, amit keresel!

Tartsatok velünk jövő héten is!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, PEP

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.