TOP keresések és kategóriák – 2014. október

TOP 10 keresés októberben

Tovább haladunk az őszben, ilyenkor a természet eldobja a nyári ruháját, de mi is lecseréljük ruhatárunkat az őszi szezonra, ez a keresőszavakon is látszik, hiszen a legtöbben a divat kategóriákban kerestetek a Vaterán. A márkák iránti érdeklődés továbbra is magas, a legtöbben a most divatos Nike Air Max 90-es cipőt kerestétek októberben is, de a gumicsizmák iránti érdeklődés is továbbra is magas. Márkák és keresőszavak szerint is megmutatjuk, mik voltak népszerűek ebben a hónapban, a kategóriákat pedig a látogatásszám és a licitek száma alapján is rangsoroltuk!

Top 10 keresés a Vatera oldalán – 2014. szeptember

TOP 10 MÁRKA TOP 10 KULCSSZÓ, TERMÉK
Adidas LEGO
Nike Nike Air Max 90
My77 gumicsizma
Converse kanapé
H&M laptop
Ikea szekrény
Desigual szőnyeg
Zara kabát
Next ágy
Mayo Chix gumi karkötő készítő

Top 10 kategória a Vatera oldalán – 2014. szeptember

TOP 10 Leglátogatottabb alkategória TOP 10 legtöbbet licitált alkategória
Női ruházat Érme, pénz, papírpénz
Személygépkocsi Alkatrész – felszerelés Női ruházat
Gyerek, kamasz ruházat Bélyeg
Bútor Gyerek, kamasz ruházat
Férfi ruházat Babaruha
Női cipő Szépségápolás, drogéria
Babaruha Férfi ruházat
Érme, pénz, papírpénz Laptop, notebook, netbook
Mobiltelefon Karóra
Regény Mobiltelefon

A keresések segítenek a hatékonyabb aukciózásban, hiszen eladóink láthatják, az adott időszakban mely termékeket, márkákat keresték a vásárlók leginkább, mely kategóriák a legnépszerűbbek. Ha ezen felhasználóink által keresett témákban, kategóriákba töltenek fel termékeket, az nagyban növeli az aukció sikerességét. A keresett termékek, márkák listája folyamatosan változik, számos szezonális tényező is befolyásolja azokat. Ezért a későbbiekben a fenti listákat folyamatosan közöljük eladóink számára itt a blogban, érdemes tehát rendszeresen visszalátogatni.

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: PEP, TOP keresőszavak

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.