Vicces aukciók

Évről évre akad egy-egy olyan kreatív felhasználónk, aki nem szokványos árucikket, vagy nem szokványos formában hirdet a Vaterán. Hálával tartozunk nekik, hiszen azon kívül, hogy ilyenkor napokig mindenki rólunk beszél, ráadásul nem kevés vidám pillanatot is szereztek nekünk! Aki véletlenül nem emlékezne, annak felfrissítenénk a memóriáját a kihagyhatatlan „Élettelen légy test” ajánlattal, mely ezzel a hívogató szöveggel került tavaly a rendszerünkbe: „Eladó a képen látható sérült légytest! Nemrégen bukkant elő valamely zeg-zugból a lakásban. Sajnos viseltes állapotban van, teljesen ki van száradva, több lába is hiányzik. Megítélésem szerint tavalyi létforma lehetett, és a nemét sem tudom megállapítani” Bánod, hogy nem a Tiéd lett, ugye?

Aztán ne feledkezzünk meg arról a mikróról, ami nemcsak saját magát, de a férfi fecske alsót is igen határozottan népszerűsítette 2012-ben. Jöjjön a kép, ami többet mond minden szónál:

Természetesen nem csak ezek az ajánlatok mosolyogtattak meg bennünket, akadtak ugyanis egészen komoly celeb relikviák is, közülük az egyik kedvencünk SP saját, egyszer használt, megismételhetetlen zsebkendője:

És mivel jócskán benne járunk már 2014-ben, természetesen idén is akadt már olyan, aki a humorával hódított a Vaterán, ugye mindenki kitalálja, mire hivatott a képen látható eszköz, melyet ezzel a szöveggel hirdetnek? J

Eladó egy még garanciális szépségápolási eszköz.
Egyszer próbáltuk csak ki, de apró fájdalmakon kívül a nyüszítő hang senkit sem zavart.
Eredeti dobozában, minden tartozékával, papírjával eladó. Kellemes használni, ebben segít aerodinamikailag kialakított ergonómikus markolata is.
UTOLSÓ DARAB!
Légy te a második az országban!

A fenti ajánlatok emléke szívünkben örökké élni fog! 🙂 Akinek nem volt elég ez a válogatás, az kattintson az alábbi képekre, és nézze meg őket nagyban!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.