TOP keresések és kategóriák – 2014. február

Az év második hónapjában még mindig tarol a jelmez a Vaterán, de a tavaszvárók már örülhetnek, hiszen a lista végén már feltűnt a kerékpár és a kategóriák közé is visszatért a Kert, mezőgazdaság! Lássuk mit kerestetek legtöbben februárban a Vaterán! Márkák és keresőkifejezések szerint is eláruljuk, mik voltak népszerűek ebben a hónapban, a kategóriákat pedig a látogatásszám és a licitek száma alapján is rangsoroltuk!

Top 10 keresések a Vatera oldalán – 2014. február

TOP 10 MÁRKA TOP 10 KULCSSZÓ, TERMÉK
Converse jelmez
My77 lego
Adidas légpuska
Nike kanapé
Desigual laptop
Ikea tablet
Zara babakocsi
H&M ágy
Next szekrény
Mayo Chix kerékpár

Top 10 kategóriák a Vatera oldalán – 2014. február

TOP 10 Leglátogatottabb alkategória TOP 10 legtöbbet licitált alkategória
Női ruházat Érme, pénz, papírpénz
Személygépkocsi – Alkatrész, felszerelés Női ruházat
Gyerek, kamasz ruházat Bélyeg
Bútor Gyerek, kamasz ruházat
Férfi ruházat Babaruha
Babaruha Kert, mezőgazdaság
Női cipő Karóra
Érme, pénz, papírpénz Férfi ruházat
Mobiltelefon Barkács, szerszám, ipari gép
Regény Mobiltelefon

A keresések segítenek a hatékonyabb aukciózásban, hiszen eladóink láthatják, az adott időszakban mely termékeket, márkákat keresték a vásárlók leginkább, mely kategóriák a legnépszerűbbek. Ha ezen felhasználóink által keresett témákban, kategóriákba töltenek fel termékeket, az nagyban növeli az aukció sikerességét. A keresett termékek, márkák listája folyamatosan változik, számos szezonális tényező is befolyásolja azokat. Ezért a későbbiekben a fenti listákat folyamatosan közöljük eladóink számára itt a blogban, érdemes tehát rendszeresen visszalátogatni.

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Összes, TOP keresőszavak

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.