Személyes menüpontban történt változások!

Kedves Felhasználóink!

A mai napon több módosítást is végrehajtottunk a Személyes menüpontban.

A “Vásárlási beállítások” a “Vásárlás” főmenü, míg az “Eladási beállítások” és a “Szolgáltatások” az “Eladás” főmenü alá kerülnek, ezzel is a jobb áttekinthetőséget segítve.

Ezzel együtt az eddigi “Beállítások” főmenü mostantól, az új trendeknek megfelelően “Fiókom” főmenüvé változik, és ugyancsak a logikusabb elhelyezés, valamint a nagyobb áttekinthetőség érdekében az “Értékelés” és a “Számlázás” menük bekerülnek a “Fiókom” főmenü alá.
Ugyancsak a “Fiókom” főmenün belül, a “Személyes adatok” alá került három kiemelt fontossággal bíró menüpont: a “Kiegészítő adatok”, a “Jelszóváltoztatás”, valamint a “Biztonsági regisztráció”, így a “Személyes adatok” menüpont ezentúl egyfajta gyűjtőmenüként működik majd, ahol egyszerre érhetőek el ezek a fontos beállítások.

Az elmúlt napokban a listaoldalakon, a bal oldali szűkítő keresővel kapcsolatban is történt néhány változás. Célunk itt is a felület áttekinthetőbbé, logikusabbá tétele volt. Emellett különálló szűrőként bevezettünk néhány új, hasznos szűkítési lehetőséget, mint például a személyes átvétel vagy a vaterafutáros szállítás.

Tudjuk, hogy a változtatások sok esetben kellemetlenséget okoznak azoknál a felhasználóknál, akik már régóta használják az oldalt, ugyanakkor biztosak vagyunk benne, hogy az új elrendezés hamar megszokható, és sokkal áttekinthetőbb és logikusabb a korábbinál.

Üdvözlettel,
A TeszVesz csapata
Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.