Vaterázz mobilról és nyerj!

Itt a jó idő és Te még mindig a négy fal között vaterázol? Töltsd le legújabb, ingyenes alkalmazásunkat okostelefonodra és bárhol, bármikor elérheted a Vatera oldalait! Használd ki az új alkalmazás adta lehetőségeket és böngéssz a villamoson, vagy intézd vásárlásaid a játszótérről.

Vásárolj 2013.04.29-től 2013.05.26-ig bármit okostelefonoddal vagy tablet eszközöddel az új Vatera mobilalkalmazások valamelyikén legalább 3000 Ft értékben és megnyerheted értékes nyereményeinket! Kattints a nyereményjáték főoldalára és töltsd le okostelefonodnak megfelelő alkalmazást!

A játék feltételeinek eleget tevő vásárlók közt napi nyereményként páros Cinema City VIP mozijegyeket, heti nyereményként 1-1 DELL Inspiron 1018 netbook-ot sorsolunk ki. A játék végén a résztvevők között kisorsolunk egy 138 centis internetezésre is használható Samsung UE55ES6300S LED televíziót! A nyertesek nevét a blogon és a Vatera Facebook oldalán tesszük közzé. Tarts velünk mobilon keresztül is és legyen szerencséd!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Akció-játék, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.