Rajzpályázat – Tengerész komód új otthonra vár!

A teszvesz.hu számára nagyon fontos a környezetvédelem, ezen belül is a kifejezetten profilba vágó újrahasznosítás. Ennek tökéletes példája a néhány hete megrendezett TeszVesz Vasárnapon kiállított tengerész komód, amelyet Szentgyörgyi Katalin, a Kicsiház blog tulajdonosa újított fel csodaszépre egy teszveszen vásárolt ősrégi szekrényből. Ha kíváncsi vagy a munka részleteire, akkor kattints a képre!

Ez a gyönyörű tengerész komód most új otthont keres, méghozzá nem is akármilyet!

Mostantól induló rajzpályázatunkra olyan óvodák jelentkezését várjuk, akik szívükön viselik a kicsik környezetvédelemre való nevelését és szívesen befogadják a teszveszes-kicsiházas tengerész komódot!

A rajzpályázat címe és témája: Én így vigyázok a Földre!

Időtartam: 2012. május 08. – május 20.

A fenti témában várjuk a kicsik által készített rajzokat levélben, lefotózva vagy szkennelve a teszveszvasarnap@allegroup.hu e-mail címre*. A levél tárgysorában kérjük feltüntetni az óvoda nevét és címét.

A nyeremények:

  • A TeszVesz rendezvényen kiállított, különleges technikával felújított tengerész komód, amely méltó módon képviseli az újrahasznosításban rejlő lehetőségeket.
  • 30 db teszveszes képkeret
  • 10 csomag teszveszes zsírkréta

*Fontos tudnivalók

  • A nyertest a teszvesz.hu csapata választja ki.
  • Óvodánként legfeljebb 5db rajzot várunk.
  • A rajzokra kérjük felírni a készítője nevét, korát és óvodáját.
  • A beküldött rajzokat bemutatjuk a TeszVesz Facebook rajongói oldalán.
  • A nyertes 05.27-ig kerül kihirdetésre a TeszVesz Blogon.

Remélem sikerült felkeltenünk az érdeklődést és nemsokára megérkeznek az első rajzos levelek is. Mi már nagyon várjuk! 🙂

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Akció-játék, Összes

Facebook hozzászólások

2 hozzászólás

 
  • Virág Buza szerint:

    Az hol van,hogy csak Budapesti ovik vehetnek részt?Én nem olvastam ilyet.

  • TeszVesz Tünde szerint:

    Szia! Igen, eredetileg úgy indult a pályázat, de az első 10p perc után beláttuk, hogy ez butaság volt, így most már országosan bármelyik óvoda részt vehet a rajzpályázaton. 🙂

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.