Listázásidíj-mentes napok a TeszVeszen!

Lassan túl vagyunk az első hónapon, így épp itt az ideje, hogy újult erővel ismét belevesd magad az aukciózásba! Pakold ki a szekrényeket, forgasd fel a lakást, válogass és szortírozz! Még mielőtt nekilátnál kifogásokat gyártani, a felesleges holmikat gyorsan töltsd fel a TeszVeszre! Így február végére gyönyörű rend lesz az otthonodban, a pénztárcádban pedig tumultus! 😀

2012.01.27. péntek 0.00-tól, 2012.01.28. szombat 23:59-ig, tehát 48 órán keresztül listázási díj nélkül* töltheted fel termékeidet a TeszVeszre!

Ne gondolkozz tovább, elő a fényképezőgéppel és a centivel, és kezdd el még most az előkészületeket! Munkára fel!
Indítom a feltöltéseket »

*Fontos tudnivalók:

  • A változás csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot, a kiemelési díjakat és a minimálár díját nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a feltöltött és az újraindított termékekre egyaránt vonatkozik! A változás a Vatera.hu szolgáltatásaira és díjaira nem vonatkozik.
  • A fenti időszakban feltöltött termékek a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2012.01.29. vasárnap 0:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalra.
  • Termékeid feltöltéséhez bejelentkezés szükséges. Feltöltéshez további információt találsz oldalunkon.

Jó üzleteket, sikeres teszveszezést kívánunk!
A TeszVesz.hu Csapata

GY.I.K. – Gyakran Ismételt Kérdések:

Mit jelent a listázási-díj mentes nap?
Ezeken a napokon, 2011. január 27-28. között a meghirdetett aukciókra nem számítunk fel feltöltési díjat, így a termék meghirdetése minden esetben, minden terméknél díjmentes! A listázási-díj mentesség kizárólag a TeszVesz.hu oldalára felötlött és listázott termékekre vonatkozik.

Bármely kategóriára vonatkozik a díjmentesség?
Igen, a TeszVesz.hu összes kategóriájába 0 Ft-ért töltheted fel a termékeidet.

Jutalékot sem kell fizetnem?
A listázási díjkedvezmény csak a termékindításra vonatkozik, a jutalékokra és egyéb, a TeszVesz díjszabásában megjelölt díjakra nem. Azonban a termékfeltöltési díjat abban az esetben sem kell megfizetned, ha aukciód sikertelenül zárul.

Csak a 2012. január 27-28-án feltöltött aukciókra vonatkozik a kedvezmény?
A kedvezmény azokra az aukciókra vonatkoznak, amelyek indulási időpontja január 27-28. közötti időszakra esik. Tehát ha már korábban feltöltöd  a terméket (Indításra váró aukciók), és az indulási időpontnak az január 27-et vagy a január 28-at választod, nem számítunk fel listázási díjat.

Minden, a megadott napokon induló (!) aukcióra érvényes a kedvezmény, legyen szó előre időzített, újraindított vagy újonnan feltöltött termékről!

Ha a Vaterára való „átlistázást” is választom, akkor sem kell fizetnem?
A listázási-díj kedvezmény csak a TeszVesz.hu oldalára feltöltött és ott listázott termékekre vonatkozik. Amennyiben termékedet a Vatera.hu oldalon is megszeretnéd hirdetni, illetve termékfeltöltésnél az „átlistázás” opciót választod, úgy ez esetben csak a Vaterás listázási díjat számítjuk fel.

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

3 hozzászólás

 
  • kavics74 szerint:

    Sziasztok! Olvastam az ingyen feltöltési lehetőséget és szerettem volna beállítani, hogy holnap indítsa el az épp folyamatban lévő feltöltésemet, de a gép közölte, hogy a múltban nem lehet aukciót indítani, pedig a reklámban azt írtátok, hogy a programozott indításokra is érvényes. Szóval jól hangzik, csak kár, hogy nem működik.

  • Nagy Zoltánné szerint:

    Tisztelt TeszVesz!

    Nagyon szépen köszönöm (köszönjük) a listázási-díj mentes napokat! Felhasználóként viszont engedjenek meg egy építő jellegű hozzászólást. A két piactér összevonásából valamint az ilyenkor tapasztalt megnövekedett felhasználókból adódóan a piactér oly mértékben “lelassul”, hogy igen nehézkes a feltöltés/aukcióindítás.
    Ez pedig nem az itthoni konfigurációm “bűne”, hiszen egy igen nagy teljesítményű számítógépet és széles sávú internetet használok.
    Mivel a TeszVesz oldal működésének sebessége egyéb napokon kifogástalan, ezért a szerver oldal túlterheltsége okozhatja a lassulást.
    A jutalékokból és a listázási díjakból fordítani kellene a fejlesztésre is, hogy ne legyenek ilyen problémák.

    További sikeres munkát kívánok!
    Tisztelettel!

  • Bonomi Áko szerint:

    Csatlakozom az előttem szólóhoz…

    Sokszor inkább bezárom az oldalt, mert nagyon idegesítő, hogy percekig meg sem mozdul a képernyő…:-((

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.