Különleges próbababák kalapács alatt! – Nyertesek

Megvannak a szilveszterig tartó jótékonysági aukciókkal egybekötött nyereményjátékunk nyertesei! A játékban azok a felhasználók vehettek részt, akik támogatói jegyet vásároltak vagy licitáltak a 24 darab, képzőművészek által megformált próbababá(k)ra. A jótékonykodó felhasználók közül öt szerencsés kaphatta meg az 15 000 Ft értékű AVON ajándékcsomag egyikét! Gratulálunk nekik!

lazarne53
brigibaba
Szigi1979
ejucus
mirella06_t

Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves felhasználónknak aki részt vett a játékban a nemes cél érdekében! Köszönjük!
A befolyt összeget az AVON a Magyar Rákellenes Ligának ajánlotta fel.

Magyar Rákellenes Liga
A Magyar Rákellenes Liga kiemelkedően közhasznú egyesület, amely 1990-ben jött létre azzal a céllal, hogy részt vegyen a magyarországi rákellenes küzdelemben. A Magyar Rákellenes Liga ismeretterjesztő programokkal, önkéntes és képző tanfolyamok szervezésével, tájékoztató kiadványokkal, pályázatok kiírásával, telefon- és betegszolgálattal, illetve gyógyeszközök megismertetésével segíti a betegség elleni küzdelmet.
Számlaszám: 12001008-00102329-00100000
Honlap / elérhetőség: www.rakliga.hu, www.facebook.com/rakliga

Szerző: TeszVesz Tünde

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.