Cserebere fogadom…

Ismered azt a városi legendát, amikor egy szegény fiú elcserélt egy golyóstollat egy sapkára, a sapkát egy könyvre, és a cserélgetést addig abba sem hagyta, míg végül egy családi háza nem lett? Lehet, hogy igaz, lehet, hogy nem, de egy biztos: cserélgetni szuper dolog!

Itt az alkalom, hogy Te is kipróbáld magad: november 25-én reggel 10 órától, a Ne vásárolj semmit nap alkalmából a MOM kulturális központban rendezzük meg a Nagy cserenapot, ahol Görög Zita és 75 további szerencsés TeszVesz felhasználó társaságában cserélgetheted el gyermeked jó állapotban lévő kinőtt ruháit, játékait, kiolvasott könyveit.

Ha van 10 eladott vagy vásárolt terméked a TeszVeszen, és szeretnél részt venni a Nagy cserenapon, küldd el nekünk felhasználóneved a anagycserenap@allegroup.hu email címre. A jelentkezők közül 75 szerencsést sorsolunk ki, aki részt vehet a napon.

Gyermekedet hozd el nyugodtan, az ő szórakoztatásáról mi gondoskodunk, a pénztárcádat pedig hagyd otthon, éljen a cserekereskedelem!

Üdvözlettel,

a TeszVesz csapata

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

5 hozzászólás

 
  • Jucc szerint:

    A hírlevélben hibásan van feltüntetve a dátum.

  • doubravszky júlia szerint:

    hu-hu.facebook.com/pages/%C3%96koszolg%C3%A1lat/133434963427

    Most olvastam:

    December 2-án 16 és 18 óra között RUHACSEREBERE!!!

    Helyszín: az Ökoszolgálat épületében (1051 Budapest, Nádor u. 34. Fsz. 2.).
    Vigyétek el ámbár megunt, de más számára még értékes lehet ruháitokat, kabátjaitokat, nadrágokat, pulcsikat, vagy ami ruhaneműt gondoltok (felmosórongy minőség nem ér). Cserébe Ti is választhattok a többiekéből.

  • Ildi Szabo szerint:

    Miért csak 76-an csereberélhetnek?! A “szegény fiúnak ” így általában soha nincs esélye…

  • Márta Udvardi szerint:

    Kiváló alkalom így karácsony előtt, hogy új dolgokra tegyünk szert! Éljen a cserenap!

  • F. Éva szerint:

    hát, kár hogy hétköznap délelőttre szerveztétek… tudom hogy ez a ne vásárolj nap, de ilyenkor sokan dolgoznak, ügyet intéznek, gyerkőc óvodában… én rosszul néztem a naptárt, szombatra gondoltam – ráadásul logikusnak is tűnt.

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.