Cserélj és nyerj!

Ugye találkoztál már az új csere funkcióval a TeszVeszen? Ha eddig nem akartad kipróbálni, akkor most van néhány remek érvem, hogy kedvet kapj hozzá! Mától indul a legújabb csereberés játékunk szenzációs napi nyereményekkel! Hogy minden héten legyen miért izgulni, a játékosok közül hetente egy szerencsés értékes ajándékot vihet haza. Nézd meg a nyereményeket »

A játék menete röviden:

Három héten keresztül, minden hétköznap egy-egy titokzatos “Csere-doboz” kerül fel a TeszVeszre. Sem a pontos időpontot, sem a kategóriát* vagy a tartalmát nem tudjuk… Ezt a titkozatos dobozt kell megtalálnod és cserébe felajánlani valamit a termékeid közül (Ha nincs, akkor tölts fel valamit!). Ha szerencséd van és Te vagy a leggyorsabb, aki aznap a nyerő kategóriából ajánlott fel cserét, megnyered a doboz tartalmát.

Ráadásul minden héten az összes résztvevő között kisorsolunk egy nagyobb értékű nyereményt is!

Ízelítő a nyereményekből:
– 3 éjszaka a Hotel Sonnenparkban 2 felnőtt és 2 gyermek részére
– Porszívó robot az iRobot felajánlásával
– 100.000 Ft-os vásárlási utalvány a Dockyardtól
– 2 GB-os Walkman® hordható MP3-lejátszó a Sony felajánlásával
– Clocky ébresztő robotok az iRobot felajánlásával

További információk »
Játékszabályzat »

Hogy mit kell tenned?

  1. Csatlakozz Facebook rajongói oldalunkhoz, hiszen itt hozzunk majd nyilvánosságra azokat a segítségeket, amelyekkel rálelhetsz a napi „Csere-dobozra”!
  2. Töltsd fel vagy készítsd elő a csere aukcióidat, hogy Te lehess a leggyorsabb!
  3. Ha látod Facebookon, hogy felkerült a napi „Csere-doboz”, irány keresni!
  4. Amikor megtaláltad, nincs más dolgod, mint felajánlani valamelyik terméked a dobozért az új csere funkció segítségével.
  5. Ha szerencsés vagy, Tiéd a napi nyeremény, vagy a heti fődíj!

* Minden napi dobozhoz előre kisorsoltunk egy főkategóriát. Aki abból először ajánlja fel a csere-terméket, az nyeri a napi nyereményt. A nyerő kategória nem kell, hogy megegyezzen azzal, ahová a dobozt feltesszük (bár előfordulhat).

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Akció-játék, Összes

Facebook hozzászólások

4 hozzászólás

 
  • Balázs Zoltán szerint:

    Nem tudok regisztrálni a játékra!Segítsen valaki!Köszi

  • TeszVesz Tünde szerint:

    Szia! Nincs szükség külön regisztrációra, a teszveszes felhasználófiókodon belül tudsz csereajánlatot tenni, ha megtaláltad a napi “Csere-dobozt”.

  • Benedeczki Henrietta szerint:

    Kedves Tünde!
    Az első heti játék nyertese vagyok.KÖSZÖNÖM!!!
    A kérdésem az lenne,hogy mikor kapom meg a nyereményem?A másik dolog,mivel cseréltem azt a terméket el kell küldeni önöknek?Nem tudom melyik termékkel nyertem.
    Köszönöm a választ!

  • TeszVesz Tünde szerint:

    Szia Heni!
    Valószínűleg már megkaptad az értesítő levelet, amit a nyerteseknek küldtünk! A felajánlott terméket természetesen nem kell elküldened és ha jól látom akkor Te a porszívó robotos fődíjat nyerted meg! Mázlista vagy, gratulálok! 🙂

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.