Hol a vevőm címe?

A TeszVesz decemberi megújulása óta gombamód elszaporodtak az ilyen és ehhez hasonló kérdések a fórumon. Ennek az lehet az oka, hogy nem minden esetben kapjuk meg eladás után partnerünk címét. Elsőre úgy tűnhet, mintha valamilyen technikai probléma állna a háttérben, de erről szó sincs.

Minden eladásod és vásárlásod után megkapod levélben partnered nevét, e-mail címét és telefonszámát. Ezeket az információkat fiókodon belül is lekérdezheted az eladott vagy vásárolt aukcióknál lévő „További lehetőségek”-re kattintva. Lakcímet kizárólag fix áras eladások után küld a rendszer és csak az eladó félnek! Tehát ne keress lakcímet a licitálással záródó aukcióknál akkor sem, ha Te vagy a vevő!

Mit tehetsz, ha úgy gondolod, hogy az új rendszer lelassítja a kapcsolatfelvételt?

Eladóként küldhetsz a vevőknek automatizált Vásárlási értesítő levelet, amiben megadod az összes elérhetőségedet, így a vásárló azonnal hozzájut az összes hozzád kapcsolódó információkhoz. A levél végén mindenképpen kérdezz rá a postázási címére! Ha Te vagy a vásárló, akkor írj egy e-mailt postázási címeddel az eladónak az aukció megnyerése után azonnal, hogy gyorsabb legyen az adás-vétel.

Fontos, hogy mindig a legrövidebb időn belül vedd fel a kapcsolatot partnereddel! Égetőbb esetben egy SMS-t vagy egy gyors telefont se sajnálj.

Te milyen gyorsan szoktad lerendezni az adásvételeidet? Mi volt az eddigi legproblémásabbnak tűnő, de végül sikerrel zárult tranzakciód? Hogyan oldódott meg? Oszd meg tapasztalataidat a többiekkel!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Hasznos linkek, Összes

Facebook hozzászólások

13 hozzászólás

 
  • brumcika szerint:

    Nem értem hogy miért csak a fixnél van ez, a licitálásnál miért nincs, nem látom semmi értelmét.

    Örülnék egy válasznak.

    Köszi

  • Suzypecs szerint:

    Sziasztok!
    KÉREK SZÉPEN MAGYARÁZATOT ERRE! Áruljátok már el a nagy titkot! 🙂 MIÉRT? Miért nem kaphatom meg az mailben a vásárlóm adatait, pl: szállítási címét? Ha nyilatkozik, VÁSÁROL, (amit ti csak felügyeltek) kapcsolatba kerülünk, jogviszonyba, miért nem EVIDENS, hogy megkapom a lakcímét? Ugyanazt kérdeztem 3x. Bocs! :mrgreen: Ja! És ez miért jó nekem? Miért jó az, hogy + levelezéssel megy el az időm, esetleg + telefonköltséget veszek a nyakamba?
    Epedve várom megtisztelő válaszotokat! 🙂
    Pusz:
    Zsu!

  • Kriszta szerint:

    Szintén… Semmi értelme, igenis csak lassítja az adás-vételt.

  • Simon Mónika szerint:

    Sziasztok!
    Hétfőn vásároltam egy jelmezt egy bizonyos geszter nevezetü eladótól!
    Személyesen szeretném tőle átvenni a cuccot,de semmiféle elérhetőséget nem tudok róla és még e-mail sem jött tőle.Ilyenkor mi a teendő?
    Pusz:
    Móni

  • Judy szerint:

    Sziasztok! Ez számomra is érthetetlen! Közel 3 éve tesz-vesz-ezek, megszámlálhatatlan azon vevők, akikkel szinte semmilyen kommunikációm nem volt az eladások során, azon kívül hogy a vásárlása után én vettem fel vele a kapcsolatot, én küldtem neki emailt a fizetéshez szükséges adatokkal.(vagy ment automatikusan) Miután észleltem számlámon a pénzt, csomagoltam és postáztam. Mindezt úgy hogy a vevő egyetlen emailt sem írt. Nem volt ezzel gondom hisz nagyszerűen működött, van ilyen, sok vevő nem kommunikálni akar, hanem vásárolni. Most viszont miután látom a fizetését a számlámon, 3-4 emailben még mindig azért könyörgök hogy adjon már egy címet, mert nem tudok hova postázni. Tudom hogy ez az ő érdeke is lenne, de ez iszonyúan lelassítja a folyamatot, főleg ha nem egy nagy emailező a illető. Tehát ezen valami változtatás kellene, mihamarabb.Judy

  • ocipici szerint:

    Abszolút egyetértek az előttem szólókkal!!! Miért csak a fixre jöhet cím mailben az eladónak? A nem fixet nem adtam el?! A További lehetőségeknél pedig csak felhasználónevet, nevet, mailcímet és tel.számot találok újabban, és annyiszor megnéztem már újra, hogy hátha én vagyok vak, vagy hátha változik, de neeeeeem! Mellesleg ez a Tov.lehetőségek néha meg se akar jelenni, legalábbis a Teszveszen, a Vaterán jobb. Szóval iszonyú nehézkez lett a TeszVesz a “megújulás” és fúzió óta! :(((((((( Ami még bosszantó, hogy régen az egyesével való ismételt meghirdetésnél megnyílt az aukció módosításra, de most ezt is csak bedobja, aztán szevasz, de ez más téma, és még kiderülhet,hogy ebben tényleg én vagyok a béna. Mindenesetre aukció lezárása után CÍMET kérek/kérünk!!!!!!!!! Köszi.

  • bwcka szerint:

    Én sem látom a különbséget a fix áras és a licitált aukció között. Ez szerintem nem magyarázat arra, hogy az egyiknél megkapom a vevő címét, a másiknál nem. Ez csak bonyolítja az eladásokat!!! 😥

  • Kériné Tornyi Katalin szerint:

    Sziasztok! A megújulás óta valóban minden rosszabb lett. Az újrahirdetés is nehézkes, úgymond csak kerülőúton tudok egy terméket meghirdetni, ha változtatni akarok valamit…De ez más téma. A címért valóban könyörögni kell, két-három levelet is kell váltani, míg mindent megbeszélünk a vevővel/eladóval, pedig benne van a rendszerben mindenkinek a címe! Borzasztó, nehézkes, és még pénzt is kérnek érte, nem is keveset!!!Még szerencse, hogy van más lehetőség is!Ők tudják ingyen nyújtani a szolgáltatást!!!

  • csukuebuka szerint:

    Mióta megváltozott a Teszvesz, azóta nem is szívesen használom! Egy megszokott, jól bevált rendszert lassított le! Tudom, nem kerülhetett kis pénzbe az újítás, de talán megérne visszacsinálni pár dolgot, hátha Velem együtt újra használná jó sok elpártoló az oldalt!! Ja igen! És a cím, elérhetőség tényleg nagyon fontos!! Érdemes lenne egy kérdőívet kreálni és megkérdezni az eladókat, vevőket. Szerintem 100%-os egyetértés lenne!!!

    Üdv!

  • kisverus szerint:

    Egyetértek az előttem szólókkal, az új Teszvesz sokkal kevésbé színvonalas ,mint a régi volt!
    Én értem,h. a vaterával egyformát akartatok, de ilyen esetben nem a rossz minőségűhöz kell a jobbat gyengíteni,hanem a jobb minőségű, színvonalasabban kialakított TV-hez kellett volna a használhatatlan vaterát felhozni!
    Én speciel évek óta ,azért a TV-t használtam, mert a Tv mindig átlátható, könnyen kezelhető oldal volt, a vatera ,pedig egy rosszul megszerkesztett, használhatatlan ka.., és asszem ezzel nem én voltam az egyetlen, most elértétek,h. a TV is pontosan ugyan olyan gáááz!!!!

  • Mustos Anna szerint:

    Üdv:
    Anna vagyok s zertnék a teszveszről 1 női karórát venni 500 ft ért de sajnos nem tudok belépni.
    Bejelentkezek ésazt irja nem jó a jelszó edig most küldték miért,_
    Hogy tudok licitálni 5 en licitáltak az órára mit tegyek ?
    Hogy tudommmegvenni kérem segitsenek Üdv: Anna

  • Sanyó Klára szerint:

    Sziasztok
    Én is nagyon nehézkesnek találom a mostani rendszerben ,hogy nekem kell kiderítenem a vevő adatait,a régi tökéletesen meg volt oldva.
    Világos érthető levélben elküldte a teszvesz kinek mikor mit adtam el,minden adat megvolt egy egy helyen,most az eladott tétel nevű levélben nem szerepel pl. a postaköltség sem,mindig vissza kell mennem megnézni.
    Szóval bonyolultabb mint a régi.
    Én is nagyon örülnék a régi ,bevált, tökéletesen működő megoldásnak.Köszi extravaganza64

  • Kovács Gábor szerint:

    Azért érdekes hogy illetékes nem reagál egyetlen hozzászólásra sem 🙂

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.