Fergeteges hetek a TeszVeszen

TeszVesz Eszperente Hetek

Hétfőtől egy új, agytekervényeket is megmozgató játékkal jelentkezünk a TeszVeszen. A verseny házigazdájával és egyben az elkövetkezendő hetek főszereplőjével készítettünk egy rövid interjút.
Már nyílik is az ajtó és belép az Eszperente Hetek házigazdája, TeszVesz Elek. Korához képest meglepően fiatalos, bajsza alatt derűsen mosolyog.

– Kedves Elek! Egyelőre annyit tudunk erről a játékról, hogy a pályázóknak minimum 50 szavas vevőcsalogató szöveget kell írniuk az aznapi ajándékot felajánló teszveszes partnerről. Pontosan hogyan lehet nevezni a napi játékra?

Eszperente nyelven megtervezett jegyzeted e helyre tedd fel nekem. Rengetegen lesznek versenyben, de egyszerre persze egy nyertese lehet eme remek szerkezeteknek.

– Úgy hallottuk, hogy teszveszes ajándékokért is küzdhetnek a versenyzők a TeszVesz Facebook oldalán. Igaz, hogy itt a saját, aznap feltöltött eszperente aukciókkal lehet indulni?

Tedd fel eme teszveszes e-csevej helyre szellemes remeked. Szerezz jegyzetednek ezer lelkes embert, s nyerhetsz. Lehetsz TeszVesz Eszperente Mester, nevettess meg engem rengetegszer! Ne feledd, eme Eszperente Hetek verseny kezdete egy meg egy meg egy meg egy este letelte lesz! Eszelj, nevezz s nevess!

Eleknek köszönjük e kedves szavakat! Aki nem tudta volna követni, leírjuk részletesen a játék menetét. Hétfőn, január 24-én indul a verseny, minden nap más nyereményért. A napi nyereményt felajánló partnerünkről kell készíteni egy legalább 50 szavas eszperente nyelven íródott vevőcsalogató szöveget, majd ezt a játék oldalán beküldeni nekünk. A legötletesebb pályázat nyeri majd az ajándékot. Dönteni nem mi, hanem a nyereményt felajánló partner fog. (A szöveghez segítséget nyújthat egyrészt a partner neve, a TeszVeszen forgalmazott termékei, és a napi nyeremény is.)

Emellett és ettől függetlenül Facebookon is kezdetét veszi majd az eszperente őrület, ahol teszveszes ajándékokért lehet nevezni (bögre, pendrive, notesz, számológép és egyéb apróbb kütyük), az alábbiak szerint:
1. Ha még nem vagy, legyél Facebookon rajongónk: www.facebook/teszvesz.hu oldalon kattints felül a Tetszik (vagy angol nyelvi beállítás esetén a Like) gombra!
2. Töltsd fel a TeszVeszre eladó termékedet, majd a hozzá tartozó termékleírást eszperente nyelven készítsd el (itt is legalább 50 szóban)!
3. Ennek linkjét a TeszVesz Facebook oldalán tedd közzé!
4. Miután megjelent bejegyzésed a TeszVesz Facebook oldalán, kattints a “Megosztás” linkre, hogy a saját üzenőfaladra is kikerüljön, így látják majd ismerőseid is. Így fogsz tudni sok “like”-ot begyűjteni egyrészt az ismerőseidtől, másrészt pedig a TeszVesz Facebook oldalát olvasóktól is.
5. Az aktuális napon a legtöbb “like”-ot gyűjtők és a legviccesebb szövegeket közzétevők kapnak tőlünk teszveszes ajándékokat.

Ami fontos: Facebookon folyamatosan lehet pályázni egészen a játék végéig, akár hétköznap, akár hétvégén, akár nappal, akár éjszaka. Egy termékleírást csak egy napon lehet benevezni!

Az a legötletesebb pályázatokat beküldő pedig, aki többször is részt vesz a játékban (akár Facebookon, akár a weboldalon keresztül, vagy mindkét helyen) megkapja tőlünk a TeszVesz Eszperente Mester címet és másodmagával eltölthet két éjszakát félpanziós ellátással az édenkerti környezetben fekvő Hotel Karos Spa****superior Hotelben az Indul6unk felajánlásában. Érdemes lesz tehát játszani, hiszen a napi nyereményeken és a teszveszes ajándékokon kívül ez a különdíj is gazdára fog találni.

Remélem kedvet kaptál Te is az “e” betűs szavakhoz. Ezen az oldalon megnézheted a nyereményeket és azonnal nekikezdhetsz elméd élesítéséhez is! Hajrá!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Akció-játék, Összes

Facebook hozzászólások

6 hozzászólás

 
  • ekamaka szerint:

    Kérdésem lenne, hogy a feltett terméket eszperente nyelven kell-e felhelyeznem teljesen, vagy írhatok még hozzá kiegészítő információkat rendes hivatalos magyar nyelven is. Elég nehéz a 86-ot pl. eszperentén leírni, s elképzelhető, hogy a vevőt megzavarhatja az információ….
    Köszi a választ!
    Várom a választ!
    További szép napot!

  • TeszVesz Tünde szerint:

    Az eszperente termékleírás végén természetesen leírhatod rendesen is az információkat.
    Üdv
    Tünde

  • ekamaka szerint:

    Nem lehetne visszaigazolást kapni az esetleges pályázatokról? Választ, hol találhatom meg?

  • TeszVesz Tünde szerint:

    Szia!
    Amikor elküldöd a pályázatot, a doboz aljánál látható a : Köszönjük, hogy játszottál! felirat.
    Ez jelzi, hogy sikeresen eljutott hozzánk a levél.
    Üdv
    Tünde

  • Ildikó szerint:

    Érdeklődni szeretnék, hogy az eszperente verseny napi nyerteseit merre lelem? A játékszabályzatban az olvastam, hogy 2 munkanapon belül kihirdetik a nyertest, de sajnos egyik honlapon sem találom. 🙄

  • TeszVesz Tünde szerint:

    Ildikó a nyerteseket a Facebook oldalunk jegyzetei között láthatod. http://www.facebook.com/notes.php?id=184377494099&notes_tab=app_2347471856
    Üdv
    Tünde

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.