TeszVesz tippek: Fiókok összevonása

A TeszVesz december 15-én végbement megújulásának pozitív hatása, hogy lehetőség van fiókok egyesítésére. Az összevonás ugyan akár egy napot is igénybe vehet, mégis mindenkinek érdemes megtennie, aki idáig külön fiókot tartott fenn a TeszVeszen és a Vaterán. Az egyesítés egyszerre kettő felhasználónéven hajtható végre. Azonos portálon levő fiókok is összevonhatóak. A művelet végbemenetele után az értékelések, aukciók, levelezések és minden egyéb lényeges adat megmarad, összeadódik. A következőkben az összevonás lépéseit írom le, amivel az a célom, hogy választ adjak az esetlegesen felmerülő kérdésekre.

Első lépésként menj az összevonás oldalára. Itt állj is meg pár percre, ugyanis csak akkor léphetsz tovább, ha elfogadod a TeszVesz és a Vatera Felhasználási Feltételeit, valamint hozzájárulsz adataid összehasonlításához. Ha döntöttél, tegyél egy pipát a megfelelő négyzetbe.

A következő oldalon érdemes elolvasni mindent. A szükséges információk birtokában most már a lényeges dolgokkal biztosan tisztában vagy. Mielőtt azonban hozzákezdenél magához az egyesítéshez, fogadj meg két tanácsot. Ellenőrizd, hogy be tudsz-e lépni a másik fiókba (jól emlékszel-e a felhasználónévre, jelszóra)! Ugyanígy vizsgáld meg az érintett fiókokhoz tartozó e-mail címeket is.  Ha mindent rendben találtál, add meg másik felhasználónevedet, valamint a hozzátartozó jelszót, majd kattints a “Tovább” gombra.

Következő dolgod az lesz, hogy felhasználónevet válassz magadnak. Az összevonás nagy előnye, hogy ugyan van lehetőség valamely régi felhasználóneved megtartására, azonban egy teljesen újat is megadhatsz magadnak! Miután elkészültél, állítsd be az egyesített fiók adatait, majd véglegesítsd döntésedet.

Amennyiben mindent jól csináltál, már csak egy lépés van hátra! Minden fiók (amelyet az összevonás érint) e-mail címére kiküld rendszerünk egy levelet, amelyben található egy link. Erre kattintva kell igazolnod, hogy az összevonást valóban Te kérted. Ahogy rákattintasz a linkre, rögtön átkerülsz a TeszVeszre, ahol látni fogod, hogy még mely e-mail címeken kell a fiókegyesítésbe beleegyezned. Amikor ezt mindenhol megtetted, készen vagy! Nincs más dolgod, csak várni az értesítést az összevonás sikerességéről.

Fontos: onnantól kezdve, hogy az összevonás megtörtént,  kizárólag az új felhasználónévvel és a hozzá tartozó jelszóval tudod használni a TeszVesz és a Vatera oldalait.

Remélem sikerrel jársz, sikeres aukciózást kívánok!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Összes, TeszVesz tippek

Facebook hozzászólások

15 hozzászólás

 
  • brumcika szerint:

    De mire jó ez? És hogy fog kinézni? Egy belépéssel egyszerre vagyok bent a két oldalban? Vagy mi?

  • zsolt_22 szerint:

    Ha idáig tartozott hozzád egy fiók a TeszVeszen és a Vaterán akkor most lehetőséged van arra, hogy ezeket összevond, és utána az összevont fiókkal tudod használni mindkét oldalt. Mire jó? Nem kell külön jelszavakat megjegyezned, külön számlákat fizetned ide és oda. Értékeléseid összeadódnak, ezentúl egy név alatt futhat az összes aukciód.

  • Niki0523 szerint:

    Többször próbálkoztam a fiókösszevonással, de a vaterán szereplő emailcímre és jelszóra azt írja ki, hogy nem létezik, miközben gond nélkül be tudok lépni vele. Ha a vaterán próbálkozom, akkor az email cím módosítást nem engedi, miszerint, itt már ilyen szerepel. A hírlevelet mégis máshová küldi. Akkor ez most hogy van????

  • eraver szerint:

    Üdv, ha összevonom a Teszveszes és Vaterás fiókjaimat, akkor is indíthatok aukciót csak az egyiken?

  • TeszVesz Tünde szerint:

    Szia!
    Természetesen igen! 🙂 A termék feltöltésekor kiválaszthatod, hogy melyik oldalon fusson az aukciód.

  • gyugyu07 szerint:

    Mióta a rendszer automatikusan megváltoztatta a teszveszes nevemet _t végződésűre (mindkét helyen gyugyu07 név az enyém volt)azóta a gyugyu07_t névvel sehova nem tudok belépni és új jelszót sem kapok, ha pedig végre kapok akkor nem lehet belépni vele. Miért nem lehet odafigyelni a névhez tartozó e-mail címre is. Ráadásul az a szöveg, hogy az a név marad meg amelyről az összevonást kértem csak kamu, mert a vateráról nem lehet összevonást kezdeményezni. Az operátorok/moderátorok válaszra sem méltatnak. Még annyira sem, hogy problémáját rögzítettük! 👿

  • TeszVesz Tünde szerint:

    Szia!
    A gyugyu07_t névvel és a hozzátartozó jelszavaddal próbálj meg bejelentkezni a TeszVeszes fiókodba, csak arra figyelj, hogy elsőnek kézzel írd be őket, mert másképp a rendszer elutasítja. Remélem sikerül. A TeszVeszről mindenképpen működik a fiókösszevonás. 🙂

  • gyugyu07 szerint:

    Kösz. És bocs az előbbi hangnemért.

  • TeszVesz Tünde szerint:

    🙂 Sikerült bejelentkezned?

  • liska margit szerint:

    sziasztok.én.eddig.teszveszes.voltam.és.most.hogy.megtörtént.az.összevonás,nemtudok.a.teszveszen,vásárolni,mert,nemfogadja.el.a.felhasználónevem,és.a.jelszavam.én.freemail-os.voltam,de,már,van.citromail-om.is.segitsetek.nekem,mert.imádom.a.teszveszt.mit.csináljak,és.mit.használjak?a.freemailt,vagy.a.citromailt?irj köszi

  • Juhász Éva szerint:

    Szia! És mennyi időbe telik, amíg jóváhagyják az összevonást – meddig nem tudom használni a fiókjaimat? Üdv!

  • TeszVesz Tünde szerint:

    Szia! Az összevonás egy-két napig tart, de addig is használhatod a fiókjaidat gond nélkül. 🙂

  • vstriczky szerint:

    Az a baj, hogy azóta sem tudták rendesen helyrehozni az oldalakat. Most pl. jó néhány napja nem üzemel a képfeltöltés, ma már a termékleírás sem. Értékelhető előrelépést nem hozott az összevonás.

  • ulviol szerint:

    Hát én elindítottam az összevonást, és a végén ezt írta ki:

    “A folyamat vége felé a korábbi két fiókjába történő belépés nem lesz elérhető.”

    Na köszi, erről előre is szólhattak volna. Mégis meddig nem lesz elérhető? Hány napig? Mert ugye az egyikre már nem tartok igényt, de a másikat szeretném Folyamatosan használni 😯

  • ulviol szerint:

    téves riasztás 😀 Az összevonás pár óra alatt meglett, és működik. Na de picit megijedtem azért, hogy esetleg napokig nem tudok belépni 😉

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.