Tájékoztató Az Elhárított és Még Jelen Levő Hibákról

Számlázás, díjtételek

A PDF számlán mostantól nincsenek egyesével felsorolva a díjtételek, csak ezek összesítései. A 2010. december 15. után igénybe vett díjak az alábbi csoportosításban szerepelnek:
TeszVesz promóciós díj: ezek a kiemelések értékeit és a minimálár díjakat összesítik
TeszVesz értékesítési jutalék: a sikeres aukciók díjai összesítve
TeszVesz termékfeltöltési díj: a listázási díjak összesített összege

Ha a Vaterán is indítottál aukciót és / vagy eladtál valamit, az ott igénybe vett díjak is hasonló csoportosításban szerepelnek, azzal a különbséggel, hogy “TeszVesz” helyett “Vatera” szerepel a díjcsoport megnevezésében.

Ha szerepel olyan díj a számládon, ami 2010. december 15. előtt került az egyenlegedre, az még nem a fenti csoportosításban látható. A régi tételeknél még külön-külön szerepelnek a különböző kiemeléstípusok (TeszVesz főoldali hirdetés, TeszVesz megjelenés a kategóriaoldalon stb.), illetve a jutalék (TeszVesz sikeres aukció díja) és a listázási díj (TeszVesz listázási díj) is még a régi neveiken futnak.

Ha meg szeretnéd nézni, hogy pontosan milyen díjtételek szerepelnek a számládon, lépj a Saját oldalaim -> Beállítások -> Számlázás -> Számlázott tételek oldalra! Itt görgess lejjebb a “2010. december” részhez! Itt a következő információkat látod:
– kiszámlázás dátuma: ekkor állítottuk ki a számlát
– fizetési határidő: eddig kell befizetned a számlát
– kiszámlázott összeg: ennyit kell fizetned
– befizetem: link az online bankkártyás fizetéshez
számlaszám: erre kattintva megtekintheted részletesen, hogy milyen tételekből áll össze a számlán szereplő összeg
– letöltés: a számla letöltése PDF-ben.

December 16-án, 26-án és 27-én listázásidíj-mentes napok voltak a TeszVeszen. Ezeken a napokon nem számítottunk fel termékfeltöltési díjat a meghirdetett aukciók után (kivéve a Haszongépjármű; Motor, robogó, quad; Személygépkocsi; Veterán jármű, alkatrész > Motor; Veterán jármű, alkatrész > Autó; Egyéb jármű és az Ingatlan kategóriákban indított aukciók).

Ha a számlázott vagy számlázandó tételeknél azt látod, hogy ezekkel a dátumokkal szerepel listázási díj, az azért van, mert a december 15. előtt indított aukciók esetében a listázási díj az aukció zárását követően került az egyenlegedre. Ha rákattintasz a termékkód (aukció-azonosító) linkre, ellenőrizheted, hogy ezek az aukciók nem a listázásidíj-mentes napokon indultak. Ha a terméklapon az aukció indításánál a dátumnál december 16., 26. vagy 27. szerepel, akkor kérjük, jelezd nekünk!

Előfordult, hogy a napokban kiállított számládon olyan tételekkel találkozhattál, amelyek helytelenül kerültek rá.

Ha kiemeléssel indítottál egy aukciót és menet közben módosítottál rajta, akkor a kiemelések díjai több alkalommal is szerepelnek a számlázott, illetve a számlázandó tételek között. A többször felszámított díjakat hamarosan törölni fogjuk.

Olyan eset is előfordult, hogy a sikeres aukciók listázási díjai rákerültek a számlákra. Ezeket a listázási díjakat a rendszer később írta jóvá, így most a számlázandó tételek között szerepelnek. Ezeket a díjakat a következő számládon jóvá fogjuk írni, így a következő számlád a visszatérített listázási díjak összegével csökkentett lesz. Így nem kell aggódnod, mert összességében nem fogsz többet fizetni, mert a következő számlád végösszege alacsonyabb lesz!

A számlák kiállítását a napokban indítottuk el. Előfordulhat, hogy te még nem kaptál számlát, ez nem hiba, hamarosan neked is kiállítjuk az igénybe vett szolgáltatásokról szóló számlát.

A kiállított / kiállítandó számlákon most minden olyan tétel szerepel, amely a TeszVesz megújulása előtt nem került kiszámlázásra. Tehát, mivel december 15-én nem állítottunk ki számlát, ezért a mostani számlád végösszege magasabbnak tűnhet, hiszen több mint egy hónap igénybe vett szolgáltatásainak díjai szerepelnek rajta.

Aukciók, fényképek, értékelések

Többen jeleztétek, hogy ha olyan aukciót szeretnétek újraindítani, amelynek a kategóriája időközben megváltozott, akkor azt nem engedi a rendszer. A hibát vizsgáljuk, a megoldásig türelmedet kérjük!

Ha aukcióidnál saját, egyedi sablonokat használtál, a TeszVesz által felajánlottak helyett, akkor azok a megújulást követően hibásan jelenhetnek meg. Mivel nem a TeszVesz által biztosított sablont alkalmaztad, ezért sajnos az ilyen esetekben nem tehetünk semmit, nem tudunk segíteni neked. Javasoljuk, hogy nézz körül az általunk felajánlott sablonok között, hátha találsz kedvedre valót!

A megújulást követően sokan jeleztétek felénk, hogy nem találjátok, hol lehet az újralistázott termékeket a lejárt, illetve az eladott aukciók közül törölni. Az aukciók eltávolítására a Saját oldalaim -> Eladás -> Eladott termékek újraregisztrálása/ Lejárt termékek újraregisztrálása menüpontban, az aukció kijelölését követően az “A kiválasztott áruk törlése” gombra kattintva van lehetőséged.

Ha aukciókat hirdettél meg az oldalon, akkor azok minden esetben megjelennek a TeszVeszen, illetve a Vaterán, de időnként előfordulhat, hogy a listázás lassabb, ezért csak néhány perccel később látod őket. Amennyiben 2-3 óra elteltével sem jelennek meg a termékeid, akkor írj nekünk a Kapcsolatfelvételen!

A licittörlési kérelmeknek jelenleg sajnos nem tudunk eleget tenni. Kérjük, hogy ilyen esetekben ne vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, átmenetileg a licittörlés szünetel. Remélhetőleg januárban már a korábbi működéshez hasonlóan maguk az eladók törölhetik a liciteket.

Átmenetileg hibákat tapasztalhattál a képek feltöltésekor. Idő közben ezt a problémát sikerült megoldanunk, így már akadálytalanul tudsz fotót feltölteni az aukcióidhoz. Egy aukcióhoz 8 db képet tudsz feltenni díjtalanul!

Az aukciók oldalán egy ideig nem működött a számláló, így mindig azt láthattad, hogy a látogatók száma nulla, akkor is, ha sokan látták a terméket. A hibát kijavítottuk, így ismét nyomon tudod követni, hányan nézték meg a termékeidet.

Lehetségessé vált, hogy termékeid újralistázásakor beállítsd, hogy a TeszVeszen és a Vaterán is megjelenjen. Fontos, hogy ne csak a Vatera mellé tegyél pöttyöt, hanem a fölötte látható “Újraindítás az alábbi oldalakon” szöveg mellé is! Ha csak a Vaterát jelölöd meg, de pöttyöt az Újraindítás módosítás nélkül szöveg mellett felejted, akkor a terméked csak a TeszVeszen fog újralistázódni.

Felhasználói fiók, bejelentkezés, értesítések, értékelések

Sokan tapasztalhattátok, hogy a www. nélkül beírt http://teszvesz.hu oldalon a böngésző hibás tanúsítványt jelez. A probléma elhárításán kollégáink már dolgoznak, addig is kérjük, hogy a http://www.teszvesz.hu címen lépj be a TeszVeszre!

A TeszVesz megújulása óta azok a felhasználók, akiknek a jelszava nem elég biztonságos, a belépéskor automatikusan a jelszóváltoztatás menüpontba jutnak. A jelszó megváltoztatása után, kérjük, hogy lépj ki a TeszVeszről, böngésződből töröld a helyben tárolt tartalmat és a sütiket! Ezt követően a belépésnél, a felhasználónév és jelszó mező alatt tegyél pipát a “Belépés titkosítással” lehetőség mellé! Így sikeresen be tudsz jelentkezni az új és biztonságos jelszavaddal! Ha bejelentkezés után ismét a jelszó-változtatás oldal jelenik meg, az nem hiba! A bejelentkezésed sikeres volt, innentől kezdve bármelyik oldalt el tudod érni.

Azok a felhasználók, akik korábban nem aktiválták fiókjukat a TeszVeszen, a megújulás után nem tudnak sem vásárolni, sem eladni. Ezért érdemes elvégezned a biztonsági regisztrációt, mellyel fiókodat “Ellenőrzött vásárlói” vagy “Teljes jogú felhasználói” státuszba állíthatod. Az aktiváláshoz kattints ide!

Az Internet Explorer 6-os vagy annál régebbi változataival nem tudod használni a TeszVeszt. Ezek elavult böngészőváltozatok, nem támogatják a ma használt webes szolgáltatásokat. Frissítsd a böngésződet!
Internet Explorer 8.0 letöltése
Mozilla Firefox letöltése (javasolt)
Google Chrome letöltése (javasolt)

Néhányan jeleztétek nekünk, hogy időnként vaterás értesítést kaptatok a teszveszes tranzakció után. Tudunk erről a problémáról és dolgozunk a megoldásán, hogy a későbbiekben mindenki az adott oldalon történt adásvételnek megfelelő levelet kapja. A levélben – és az abban szereplő linkre kattintva megjelenő oldalon – szereplő adatok hitelesek és pontosak.

Jelenleg a kedvencekről nem küld e-mail értesítőt a rendszer. A hibáról tudunk, dolgozunk is rajta. Reméljük, hogy kedvenceidről hamarosan ismét megérkeznek majd az értesítők!

Az oldal megújulása előtt kezdeményezett értékelések visszavonásait sajnos már nem tudjuk teljesíteni, ezek az értékelések láthatóak maradnak.

Sok észrevételt kaptunk azzal kapcsolatban, hogy az értékelések leadásával gondok vannak. A jelzett problémát vizsgáljuk, remélhetőleg hamarosan megoldás születik a problémára.

Facebook hozzászólások

5 hozzászólás

 
  • Némethné Romhányi Krisztina szerint:

    Sziasztok!
    Tudnátok valamit kezdeni a keresővel? A keresési feltételeket nem lehet kellőképpen leszűkíteni, ennek megfelelően pl egy adott ruhadarabnál jön a töménytelen gyerekruha aukcióról is az értesítés, pedig engem csak a női érdekel. Így szinte kezelhetetlen az értesítő email, túl sok a találat. Az meg nem jó, ha beírom a kulcsszóhoz, hogy “női”, mert sokan nem írják bele a hirdetésbe.
    A régi jobb volt!
    Köszi! rkitti1

  • afonyi gyula dr szerint:

    jelentkeztem merevlemez figyelő szolgáltatásra.
    nem tudom törölni.
    utmutatás szerint a sját oldalnál kellene megtenni, de ott nem látok ilyen lehetőséget
    segítsetek
    Köszönettel: julius31

  • Szakács Tiborné szerint:

    Atájákoztatásban leírtak alapjan az internet exp. 6 elavult. Én már bejelentkeztem a tiborn.szakcs541@gmail.com címen és meg akartam szüntetni a régi email címem, de ehhez Önök nem járultak hozzá. Még a 100 Ft.-ot is átutaltam Mi a teendőm? Tisztelettel: Szakács Tiborné

  • Szauter Éva szerint:

    Eddig kaptam rendszeresen az általam bejelőlt kedvenc eladók által listázott termékekről e-mailt, ez egy jó ideje megszünt, nem kapok semmit, kérem a hibát kijavítani.
    Üdv:
    teachers15

  • gabi szerint:

    Egy lejárt termék adatlapján hogyan tudok változtatni mielőtt újraregisztrálnám?( pl posta ktg-et átírni , szöveget stb)
    Köszönöm a választ!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.