Segítség az induláshoz

Az első nap mindenhol nehéz, ezért szeretnénk egy kis segítséget adni a belépéshez és az aukciók átlátásához.

Ha belépéskor nem fogadja el felhasználónevedet vagy jelszavadat a rendszer:

1. Nézd meg a leveleidet! A tegnapi nap folyamán minden felhasználó, aki érintett a névváltozásban, kapott egy értesítő e-mailt. Ebben a levélben megtalálod a _t vagy a _v végződéssel megváltoztatott felhasználónevedet.
2. Első bejelentkezéskor kézzel üsd be a nevet és a jelszót is! A Ctrl+V Ctrl+C kombinációt nem biztos, hogy elfogadja el a rendszer. Ha a böngésződdel korábban megjegyeztetted a felhasználónevedet és a jelszavadat, így ezek a mezők belépésnél automatikusan ki vannak töltve, akkor töröld ki a mezők tartalmát és kézzel írd be a felhasználónevedet és a jelszavadat! Csak így tudsz bejelentkezni!
3. Figyelj a kis- és nagybetűkre is!
4. Ha mégsem sikerül belépned, akkor itt kérhetsz segítséget: elfelejtett felhasználónév vagy elfelejtett jelszó

Felhasználóneveddel jogosult vagy a TeszVesz és a Vatera használatára is. Akkor is be tudsz lépni ugyanazzal a felhasználónévvel mind a TeszVeszre, mint a Vaterára, ha korábban csak az egyik oldalon voltál regisztrálva. Szintén minden felhasználónévvel be lehet lépni mindkét oldalra, ha más-más felhasználónévvel regisztráltál korábban a TeszVeszen és a Vaterán.

Fontos információ, hogy ha belépsz akár a TeszVeszre, akár a Vaterára egy adott felhasználónévvel, ott csak az adott felhasználónévhez tartozó információk jelennek meg.

Sikerült belépnem, de nem találom a termékeimet a TeszVeszen?
Először is nyugodj meg, a termékeid megvannak. Hasonló hibával akkor találkozhatsz, ha a TeszVeszes regisztrációddal egyező nevű fiók a Vaterán is volt, és a kettő közül a Vaterás rendelkezett több értékeléssel. Ekkor a TeszVeszes fiókod neve módosult. Ahhoz, hogy a régebbi, TeszVeszen levő termékeidet lásd, a utótaggal (_t) kibővített felhasználónévvel kell belépned.

Ugyanaz volt a TeszVeszes és a Vaterán a felhasználónevem, de nem találom a termékeimet! Miért van ez?
A helyzet ugyanaz, mint az előző esetben. Annak a fiókodnak a neve módosult, amelyik alatt a termékek listázva voltak. Így amikor a változatlan felhasználónévvel lépsz be, valóban nem látod őket. Jelentkezz be a módosult (_t vagy _v utótaggal ellátott) regisztrációddal, és megtalálsz mindent. Ha szeretnéd, ezután kérheted a fiókok összevonását.

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük aukcióid áttekintését, összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat!

TeszVeszes felhasználónévvel való belépés a Vaterára:
Ha TeszVeszen listázott, vásárolt, eladott, stb. termékeid bukkannak fel a Vaterán, az nem hiba. Minden esetben az aukció megnevezése mellett található egy kis ikon, amely a TeszVesz logót ábrázolja. Ez jelzi, hogy az aukció nem a Vaterán, hanem a Teszveszen került listázásra.

Vaterás felhasználnévvel való belépés a TeszVeszre:
A TeszVeszen is megjelentek a Vaterát érintő aukciók. Annak érdekében, hogy a felismerésüket megkönnyítsük, mindegyik megnevezése mellett egy kis, V betűt ábrázoló ikon látható. Az aukciók teljes mértékben kezelhetőek a TeszVesz oldaláról is.

Aukciók kezelése:
Ezentúl mindegyik aukciós portálról tudod az aukciókat kezelni. A Vaterán is meghirdethetsz olyan aukciót, ami a TeszVeszen járt le és ez fordítva is igaz. Üzeneteidre mindkét oldalon tudsz válaszolni, valamint értékeléseket is bárhol írhatsz.

Az új TeszVesz még nem érte el a végleges formáját, folyamatosan dolgozunk az eddig észlelt hibákon és az aukciók visszaállításán is.

Köszönjük türelmeteket és a kitartásotokat!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

8 hozzászólás

 
  • vcvxfv szerint:

    Mikorra várható a fiókok egyesítése?

  • feher_i szerint:

    Ezt az átalakítást ugye nem gondoltátok komolyan??
    Teljesen átláthatatlan lett, olyan mint a vatera, amit épp ezért nem használok. Miért kellett a régi jól bevált tesz-vesz formátumot megváltoztatni? Például az aukció lejáratát eddig egyetlen pillantással ellenőrizni tudtam, most meg szükségem van egy szemüvegre, egy naptárra, meg egy órára. Ja s küldtem nektek három levelet a kapcsolatfelvételi linken, amit ti küldtetek nekem, de folyton azt kapom vissza, hogy a levelemet nem kaptátok meg. nagyon el vagyok keseredve! Ez nekem nagyon nem tetszik! A többiek vajon mit szólnak hozzá?? Egy közvélemény kutatást megérne a dolog.

  • Suzypecs szerint:

    Zsolti drága!
    Először is had köszönjem meg, hogy tájékoztattok! És mint örök elégedetlen, miért nem lehetett ezt sokkal korábban tenni? Mi akadályozott meg benneteket, hogy az első 1000, vagy 5000, vagy 10000 levél, hozzászólás után ENNYI tájékoztatást adjatok? Dühös vagyok ilyenkor, mert egy csomó idegeskedéstől, hisztériakeltéstől kímélhettetek meg minket az úgymond TÁJÉKOZTATÁSSAL! Ennyi. Ilyenkor nem 5 óránként kell valamit a facebookra, vagy blogra írni, hanem 20percenként!!! Hogy is mondjam?… Jó lenne, ha nálatok is lenne egy szóvivő, aki FOLYAMATOS tájékoztatást ad. Még 1x üdvözlöm a bejegyzést, és még többet kérek! ❗ ❗ ❗ Üdv:
    Suzypecs

  • Lengyel Gábor szerint:

    Kedves Zsolt.
    Lehet nem ide tartozik,egy személyes problémám lenne.
    A változás óta a fórumba nem tudok írni, mert ” hozzászólási jogomat megvonták “.

    A kapcsfelvételen
    1. levél: technikai hiba, továbbitják —- eredmény semmi.

    2. levél: töröljem a sütiket —— eredmény semmi.

    3. levél: lépjek be az új jelszóval ——– eredmény semmi.

    Mit tudnál tanácsolni??

    Előre is köszi, Gábor

  • Szakács Tiborné szerint:

    Kedves Tesz-vesz! Sajnos számomra ez a megújulás több bonyodalmat, mint örömet okozott. Előszöe több mint tíz órán át nem tudtam bejelentkezni, ezután mindmostanáig nem tudok értékelni, a termékeket egyszerüen nem találom. Pl. a svarovszki ékszerek hova tüntek? Olyan jól, áttekinthető volt az az előző rendszer, még az egyszerű emberek is tudtak boldogulni. Szerintem sokkal kevesebb eredményes vásárlás lesz, ezzel a túlbonyolított új megoldással. Sajnálom. Üdvözlettel Szakács Tiborné

  • virag20090202 szerint:

    A teszvesz oldal nagyon sokat változott előnyére, DE van egy nagy hátrány is ami szerintem sokunknak nem tetszik! A teszveszt gyakorlatilag bekebelezte a vatera és hozta magával azt a “negatív” hozadékát is ami miatt többen inkább a teszveszt választottuk.Nevezetesen, hogy a postaköltség megsporolása érdekében (mert nyilván azért vásárol az ember használt holmit, mert számít az ár, akár a postaköltség is)olyan eladóktól vásároltam(-tunk) termékeket aki(k) a lakhelyünk közelében laktak és így meglehetett sporolni egy személyes átvétel keretében a postaköltséget. Most csak annyi látszik, hogy “Baranya” lehet levelezni, kérdezni…és rájön az ember , hogy nem is tetszik neki annyira ez a termék. Ezért sajnálom egy kicsit, hogy elvesztette régi mivoltát a teszvesz. Igy sokkal körülményesebb, időigényesebb a termékek közti keresgélés… 🙁 és mint tudjuk az idő pénz! nem beszélve arról, hogy olyan termékre amely a közeljövőben lejár egyszerűen lehetetlen licitálni úgy, hogy biztosra menj,hogy az árú nem lesz drágább 8-900 Ft-al a posta miatt. 😈

  • Kiss-Horváth Jenőné szerint:

    sziasztok
    nekem olyan problémám lenne, hogy mondhatjuk nem vagyok kezdő teszveszes, de mióta megújult az oldal azóta nem tudok egy db képet sem feltölteni, tehát eladni se mert vmiért nem jutok még odáig sem el, hogy kiválasszam a feltöltendő képet, nem értem mi lehet a hiba, kérlek segítsetek, mert szeretnék felrakni terékeket!
    előre is köszi Évi

  • Rácskay Sándorné szerint:

    Nagyon nem tetszik a meegváltozott teszvesz.Pl. ha valamit megnyertem, nem találom az eladó adatait. Nem tudom közölni vele, hogy megnyertem a ruháit, és a kapcsolatot sem tudom vele felvenni.em tudom közölni, hogy banki átutalást szeretnék, és milyen szállítást. + Ha a mailomra értesítés érkezik /em jön/ a kedvenveimről, nem tudom a futó ajánlatra eltenni. Útálom az egészet./Nem vagyok egyedül /Olyan, mint egy rossz áruház, ahol azt hiszik, ha máshova tesznek valamit, többet vásárolok /lásd CORA/ Üdv.

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.