25 óra TeszVesz nélkül

Mint már láthattad a főoldali hírekben, az oldal megújulása miatt holnap 23:00 és szerda éjfél között nem lesz elérhető a Teszvesz. Nem kell megijedned, ez egy egyszeri és kivételes alkalom, amire azért van szükség, hogy beállíthassuk az oldal új funkcióit. Ezt a kis pihenőt javasolnám, hogy mindenképp használd ki! Hogy mit tegyél ezen a szabadnapon? Íme, néhány ötlet:

. Rakj rendet az árukészletedben! Nézd át és csoportosíts újra a termékeidet. Ha esetleg eddig nem volt időd lemérni őket, akkor most mindenképpen használd ki az időt a centizésre!
· Fotózd le az új, eladásra szánt cuccaidat! Most nem hajt a tatár, tehát van idő minden részletre kiterjedő termékfotókat készíteni.
· Ha már lefotóztad őket, készíts hozzájuk termékleírást is! Mire kész az új oldal, már töltheted is fel ezerrel az új aukciókat (akár mindkét oldalra is).
· Próbálj meg egy kicsit előre tervezni az eladással kapcsolatban. Találj ki akciókat vagy vevőcsalogató meglepetéseket!

Ha mindezekkel elkészültél vagy a nagy munka közben van kedved egy kicsit csevegni, akkor gyere Facebook rajongói oldalunkra, szeretettel várunk! Addig is nem ér csüggedni, mert hamar elmúlik ez a néhány óra! Utána viszont végre használatba vehetjük a megújult TeszVeszt! Te melyik újításnak örülsz a legjobban?

Idézet a főoldali Hírekből:

Kedves Felhasználóink!
A korábban beharangozott megújulás lebonyolításához le kell, hogy állítsuk a TeszVesz működését. Ezért a TeszVesz 2010. december 14-én 23:00 és 2010. december 15-én 24:00 között nem lesz elérhető.
A leállás miatt minden, akkor futó aukciót 48 órával automatikusan meghosszabbítunk.
A leállás okozta kellemetlenség miatt elnézéseteket, a várakozás miatt pedig türelmeteket kérjük! Köszönjük.
Üdvözlettel:
A TeszVesz Csapata

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

3 hozzászólás

 
  • Suzypecs szerint:

    Sziasztok!
    Én neki állok a karácsonyi nagytakarításnak… Most már tényleg! 😳

  • milandomi szerint:

    Nagyon jó ötlet,eszméletlen mi van ebben a lakásban,simán kell 1 nap mire lefotózom ami már nem kell 😛 És elküldöm a hagyományos képeslapokat karira…

  • czinkne szerint:

    Nagyon jó ötlet az újítás,de ti szerintetek nem karácsony után kellett volna ezt megcsinálni, most minden nap számít a postázások miatt.Szerintem sok vevő el fog maradni. ❓ ❓ ❓ ❓ ❓

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.