TeszVesz tippek: FLEXloader

Kezdjük egy kis történeti áttekintéssel. Kezdetben vala a Quickloader. A feltöltő program 2007 októberében jelent meg, és nagy segítség volt azoknak, akik sok aukciót kezeltek. Mivel 2 év múltán egyre több hibája jött elő, fejlesztőink előálltak egy modernebb programmal, ami az Aloader nevet kapta. Ez design tekintetében sokkal szebb, áttekinthetőbb volt, tudásra azonban nem sikerült az előrelépés úgy, mint vártuk. Felhasználóink joggal voltak elégedetlenek, aminek következtében szinte azonnal megkezdtük a FLEXloader tesztelését. A program rövidesen olyan stádiumba került, hogy kitehettük az Aloader mellé, mostanra pedig teljesen átvette a helyét.

A FLEXloader használatához nem kell internet elérés, így bármikor össze tudod állítani aukcióidat. Tegyük fel, hogy Budapestről Debrecenbe utazol vonattal, és van nálad egy laptop, rajta az eladni kívánt termékek képeivel. Mire az út végére érsz, könnyen létrehozhatsz akár 50-60 aukciót (leírással, képekkel együtt), amelyet aztán megérkezve, otthonról egy gombnyomással feltölthetsz.

A FLEXloader magyar nyelvű, belépéskor mindig frissíti magát az elérhető legfrissebb verzióra. Az aukciókon kívül sablonokat is létrehozhatsz, amelyek segítségével aztán meggyorsíthatod későbbi munkádat. Ha van olyan rész, amely sok termékednél megegyezik (pl. szállítási információk, postaköltség), hozz létre sablonokat, válaszd ki a megfelelőt, kattints rá az egér jobb gombjával, majd a felugró menüben nyomj rá az “Új aukció létrehozása sablon alapján…” pontra. Az előzetesen megadott adatok már ki lesznek töltve. A program rengeteg más hasznos szolgáltatással rendelkezik, mindenről részletesen olvashatsz ide kattintva.

Fontos megjegyezni, hogy a FLEXloader folyamatos fejlesztés alatt áll. Az esetlegesen előforduló hibákat kérjük jelezzétek felénk, hogy minél előbb ki tudjuk javítani. Reméljük a Ti tetszéseteket is elnyeri a program, amelyet egyszerű kezelhetősége és jó használhatósága miatt mindenképp érdemes kipróbálni!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: PEP

Facebook hozzászólások

3 hozzászólás

 
  • krisztina1971 szerint:

    Üdv!

    Már többször is próbálkoztam vele! De utolsó két alkalommal vagy kiírta feltöltésnél,hogy hiba vagy mint a tegnapi nap is annak ellenére hogy tettem az aukcióhoz képet,folyton visszadobta,hogy az ikonképet akkor kérhetem ha töltök fel hozzá képet.
    Próbálkoztam újra,de mindig ez lett a végeredmény és szerintem lassú a feltöltés is!
    Előtte az Aloadert használtam míg aztán egy szép nap is befuccsolt! 🙁

    Kicsit csalódott vagyok de bízom benne,hogy lesz jobb is!

    Szép napot és jó munkát mindenkinek!
    Krisztina

  • MiskeyS szerint:

    Kedves Zsolt!
    Részemről nagy örömmel üdvözöltem a Flexloadert.
    Pár nap alatt kezdem megszokni a használatát, és aránylag jónak tartom.
    Jeleznék azonban egy-két észrevételt.
    1., A kategória választásnál feldob olyan lehetőségeket, amiket később feltöltéskor hibaként jelez és sikertelenné vélik a feltöltés. Pl Plüss kategória.
    2., Aukció duplikálásakor a sorszámokat meglehetősen egyéni sorrendben adja meg ezzel lehetőséget ad a képfeltöltéseknél a zavarok keletkezésére.
    3., Talán szerencsésebb volna több funkciós ikont elhelyezni, mint jobb klikk és társai megoldások
    4., Hiányolom a szállítási sablonok használatának meglétét. Szépen elkészítettük Őket most nem tudjuk használni, max ha sok sablont készítünk.
    5., Sablonból miért nem lehet sablont készíteni egy mentés másként opcióval.
    6.,
    A sablonok opciónál elegendő volna sokkal keskenyebb sáv, hogy átláthatóbb legyen, ill a csúszka mozgatása elég durva.

    Mindezen általam tapasztalt, vélt, vagy mások számára is kellemetlen kezdeti stádium mellett örülök, hogy van és szerintem máris sokkal gyorsabb a feltöltés mint a meglévő lehetőségek bármelyikével
    Köszönöm a többiek nevében is
    Üdv MiskeyS

  • MiskeyS szerint:

    Nekem tetszik a Flexloader, de azért voltak előnyei a régi proginak.
    Nekem legjobban az tetszett, hogy egy oldalas volt. Több funkciót lehetett ikonból indítani. Lehetne egy elölnézeti kép a feltöltött aukcióról. Nem tudom miért, de nagyobb méretű képek jelentek meg hiába 200 KB alatti 640 x 480-as méretű képeket töltök fel, szerintem itt valami info hiánnyal bírok de választ nem kapok rá sehonnét.
    nem értem miért visszafelé tölti a duplikált akciókat, a lehető legegyszerűbb módja, hogy belekeveredjünk. A sablonok elkészítésének nem találtam más módját, mint a kész akció mentését sablonként. Milyen egyszerű lenne egy mentés másnéven gomb készítése. Lenne még, de szerintem kezdetnek ez elég
    Üdv MS

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.