TeszVesz tippek: Profi Eladók Programja

A Profi Eladók Programja (PEP) 2009 októberében indult, célja azon felhasználók megjutalmazása, akik nagy forgalom bonyolítása mellett kiváló minőségű kiszolgálásban részesítik ügyfeleiket. Hogy a jutalmazás pontosan mit takar? Ide kattintva elolvashatod!

A PEP egy korábbi bejegyzésben már be lett mutatva, működése azóta csak előnyére változott. A kezdeti várakozás után elérhetővé vált a profi eladók számára fenntartott külön fórum, valamint 2010 februárjától minden 14 napra hirdetett aukció listázási díja 3 Ft-ra módosult!

A bekerülés feltételei nem változtak. Amennyiben ilyen irányú kérdéseid vannak, a Segítségben mindent megtalálsz! Ha úgy érzed, hogy az összesnek megfelelsz és a kritériumokat is teljesítetted, ne jelentkezz, csak várj. Azonosítódat a rendszer leválogatja, munkatársunk pedig átnézi az egész TeszVeszes pályafutásodat. A vizsgálat meglehetősen szigorú, hiszen aki a profi eladók ikonját használja, annak minden tekintetben méltónak kell lennie rá.

Lazítani a bekerülés után sem lehet. Ennek két oka van. Az egyik, hogy köteles vagy fenntartani a bekerüléshez is szükséges forgalmat. Ha ez nem sikerül, először figyelmeztetést kapsz, később pedig ki is kerülhetsz a programból. A másik, hogy a TeszVesz bizonyos időközönként minden profi eladó tevékenységét tüzetesen átnézi. A Profi Eladók Kódexében leírtakat állandó jelleggel köteles vagy betartani. Kisebb mulasztás esetén figyelmeztetés, folyamatos vagy súlyos szabálysértésnél azonnali kizárás a szankció.

Amint látható a kedvezmények igénybevételének szigorú feltételei vannak. Aki azonban komolyan gondolja az eladást, kis odafigyeléssel mindet könnyen teljesítheti. Azt, hogy milyen a PEP belülről, ki másoktól lehet a legjobban megtudni, mint az érintettektől. Riportsorozatunkban folyamatosan 2-2 profi eladót szólaltatunk meg, olvasd el véleményeiket!

Reméljük meghoztuk a kedved. Ha úgy érzed, a leírtak Neked sem jelentenek gondot, sok szerencsét, szívesen látunk csapatunkban!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: TeszVesz tippek

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.