A víz már elment, most Ti jöttök!

Él kis hazánkban egy nyíregyházi lány, aki nemcsak arról híres, hogy ő volt az első magyar nő, aki megmászta a világ legmagasabb csúcsát, hanem arról is, hogy szeret segíteni a bajbajutottakon.

 

Idén tavasszal miközben Anita a Mount Everesten küzdött az elemekkel, itthon tombolt a víz. Neki sikerült oxigénpalack nélkül feljutnia a hegycsúcsra, de Magyarországon az árvíz győzött. Házakat, utcákat és néhol egész városokat öntött el, sok család mindenét elveszítette. Sokan, köztük a Magyar Máltai Szeretetszolgálat is azonnali segítő jobbot nyújtott az árvízkárosultaknak. Ugyan Anita rajtuk keresztül szeretne segíteni, ezért jótékonysági aukcióra bocsátotta azon tárgyait, amik segítségére voltak a veszedelmes hegycsúcs legyőzésében.

 

Ha segíteni szeretnétek, most könnyedén megtehetitek! Még van pár napotok, hogy licitáljatok az ereklyékre! A víz már elment, most Ti jöttök!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Nincs kategorizálva

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.