TeszVesz tippek: Partner adatainak lekérése

 

 

Ha már vásároltál vagy adtál el az oldalon, szinte biztosan kerültél olyan helyzetbe, hogy szükséged lett volna partnered adataira. Abban az esetben, ha nem ismered megfelelően a TeszVeszt, a helyzet bizony könnyen a postaládád lázas feltúrásáig, majd az “írjon ő először!” álláspontig fajulhatott. Az üzletkötés lehet meghiúsult, pedig a hasonló esetek kivédése Saját oldalon két módszerrel is biztosítva van. Lássuk, melyek ezek!

 

Minden eladott és vásárolt aukciód sorában találhatsz egy “További lehetőségek” menüt. Ha ráviszed az egeret, különböző lehetőségek jelennek meg. Attól függően, hogy mit keresel, itt látni fogsz egy “Eladó adatainak lekérése”, illetve egy “Vevő adatainak lekérése” linket. Ha rákattintasz, megjelenik az aukció megnevezése, valamint a partnered teszveszes felhasználóneve. Ha minden rendben van, két gomb közül választhatsz. A bal oldali “Megjelenítés” újbóli bejelentkezés után (erre biztonsági okok miatt van szükség) megmutatja a kért adatokat. A jobb oldali “Küldés e-mailben” pedig a postafiókodba küld egy levelet, mely tartalmaz minden szükséges információt.

 

A funkciónak a felsorolt megoldásokon kívül van saját menüpontja is! Ezt az Eladás fül alatt az Ajánlatok között találod. Ezen a helyen mindössze az érintett aukció azonosítójára (csak szám) és partnered felhasználónevére van szükség. Ha beírtad őket, itt is a már említett két gomb valamelyikére lehet kattintani.

 

Remélem ezúttal is segítségedre tudtam lenni! Sikeres aukciózást kívánok!

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: TeszVesz tippek

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.