TeszVesz tippek: Kedvencek

 

 

Vannak kedvelt eladóid, akiknél sokszor szívesen vásárolsz? Ha igen, az alábbi funkció nagyon hasznos lesz neked! Igaz, nem olyan gyors mint az RSS, de ennek beállítása sokkal egyszerűbb, és majdnem ugyanolyan hasznosnak minősül. Gyakorlottabb felhasználóink már biztos kitalálták, hogy a kedvencekről lesz szó! Hogy mi is ez, mire jó? A funkció használatával minden reggel e-mailben értesülhetsz a kedvenc eladóid által feltett, vagy a beállított kulcsszavaknak megfelelő új aukciókról!

 

A menüpontot Saját oldaladon, a Vásárlás fül alatt találod meg. Haladjunk szép sorban, kezdjük a Kategóriákkal. Ezekből maximum 50 lehet, és az “Új kategória hozzáadása +” linkre kattintva tudsz egyet létrehozni. A beállításokat a kezdő oldalon tekintheted át, valamint itt tudsz módosítani is. Ha nem akarsz a reggeli értesítőre várni, kijelölés után a “Megjelenítés” gombra kattintva ki is listáztathatod a feltétel(ek)nek megfelelő aukciókat.

 

Az Eladók és a Keresési feltételek menüpont lényegében ugyanígy működik. A beállítási lehetőségek természetesen változnak, de az egész nagyon logikusan épül fel, így bátran megpróbálkozhatsz vele! A Beállítások alatt megadhatod, hogy e-mailes értesítők milyen időközönként kerüljenek kiküldésre, valamint azt is, hogy szöveggel és/vagy képpel jelenjenek meg a kapott e-mailben. Legalul az összes értesítést tudod egy gombnyomással ki-, illetve bekapcsolni. Az “előfizetés” szó ne tévesszen meg, a szolgáltatás igénybevétele ingyenes!

 

Remélem sikerült meghoznom a kedved, hogy csatlakozz teszveszesek ezreihez, akik már régóta használják ezt a funkciót! Segítségével megnő az esélyed, hogy kedvenc termékeid jó áron megvásárolhasd, valamint a beállítások akkor is nagyon hasznosak, ha egy ritka terméket keresel, és azonnal értesülni akarsz róla, ha valaki felteszi az oldalra!

 

Sikeres vásárlásokat kívánok!

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: TeszVesz tippek

Facebook hozzászólások

3 hozzászólás

 
  • anna-gk szerint:

    Sziasztok!

    Én elég régóta használom ezt a lehetőséget, de az utóbbi pár hónapban nem kapom meg végig a “Kedvencek” által feltett új termékek listáját. Csak úgy? elfogy az e-mail-ben. Többször jeleztem ezt , mindig az volt a válasz, válasszak megbízhatóbb levelező rendszert, akkor biztos megkapom rendesen. Azóta ez a 3. levelezőm és itt is 10 alkalomból 1 alkalommal kapom meg végig.

    Anna

  • teszvesztunde szerint:

    Szia Anna!
    Még mindig fennáll ez a probléma a kedvencek értesítő leveleivel?
    Köszi
    Tünde

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.