TeszVesz nyereményeső

 

Neked is eleged van már a záporokból? Dobd el az esernyőt, és gyere inkább teszveszezni! Nálunk is esni fog, de bőrig biztosan nem ázhatsz, hiszen eső helyett fantasztikus nyeremények hullhatnak az öledbe!

 

A játékban való részvételhez semmi más dolgod nincs, csak vásárolni vagy eladni 5000Ft-ért július 20-ig a TeszVeszen és utána izgulni, hogy bekerülj a szerencsés nyertesek közé. Ez alkalommal sem apróztuk el a nyereményeket: értékes ajándékcsomagok, családi élményfürdő belépők, ausztriai utazások és egy különleges all inclusive törökországi nyaralás a tét.

 

Ugye hogy nem érdemes kihagyni ezt a lehetőséget? Ha akarsz egy jó pontot szerezni ismerőseidnél vagy rokonaidnál, akkor ne légy irigy, mesélj nekik is a TeszVesz nyereményesőről!

 

Kellemes vásárlást, és sok eladást kívánunk Nektek!

 

További részleteket a nyereményekről és a játékról itt olvashattok.
Gyakran Ismételt Kérdések
Játékszabályzat

 

Fődíj:
All-inclusive törökországi utazás két fő részére az IBUSZ felajánlásában

További nyeremények:
5db 3 éjszakás 2 fős üdülés Ausztriában a CarTour jóvoltából
30db Aquaworld családi jegy (2 felnőtt + 2 gyerek)
30db Unilever ajándékcsomag

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Nincs kategorizálva

Facebook hozzászólások

1 hozzászólás

 
  • Hajni_Paz szerint:

    kérdésem lenne

    előbb idézek

    “Egy összegben kell legalább 5000 Ft-ért vásárolni, vagy eladni?
    Nem, akár több kisebb adás-vételből is teljesíthető az 5000 Ft-os érték. Ebbe kizárólag a termék TeszVeszen elfogadott vételára tartozik bele, semmi egyéb költség (pl. posta) nem számít bele.”

    Csak egy vásárlással vagy eladással lehet bekerülni és kész, vagy többel több esély? és ha igen akkor egy 10 ezer Ft os terméknél kétszer kerülök bele + ba a kalapba?

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.