TeszVesz tippek: TeszVesz Fórum beállítások

 

 

Ahogy az előző bejegyzésben említettem, ezúttal a TeszVesz Fórum lehetséges beállításairól lesz szó. Melyek ezek? Minden megtalálható Saját oldaladon, a Fiók beállításai › Fórum beállítások menüpontban. Lássuk szép sorban!

 

Barátok: itt látható, hogy mely felhasználókat jelölted meg barátaidnak, valamint, hogy ők milyen hozzászólásokat írtak a közelmúltban. Ahhoz, hogy barátnak jelölj valakit, be kell lépned a profiljára, majd ott az „Add hozzá a kedvencekhez!” linkre kell kattintanod. Az illető ezután szerepelni fog a barátok menüpontban és az ott található szürke nyílra kattintva mindig megnézheted a legutóbbi 5 hozzászólását. Ugyanitt tudod a felhasználókat levenni a listádról. Jó tudni, hogy az illető egyik műveletről sem kap értesítést, valamint barátaid csak akkor lesznek láthatóak a külvilág számára, ha ezt a Beállítások menüpontban bejelölted. Amennyiben egy mozzanatukról sem akarsz lemaradni, ezen a helyen e-mailes értesítést is kérhetsz hozzászólásaikról.

 

Hozzászólásaim: az 5 legutóbbi hozzászólásod helyét találod itt, valamint látható, hogy ezekre mennyi válasz érkezett. A linkeken keresztül rögtön a megfelelő topikba juthatsz.

 

Megfigyelt hozzászólások és fórumok: ha valamelyik fórum, topik nagyon érdekel, de nincs időd egész nap a gép előtt ülni, állíts be rá megfigyelést! Erre a topikok nyitó hozzászólása felett található „Topik megfigyelése” linkre kattintva van lehetőség. Ha nem csak egy topikra, hanem mondjuk az egész „Közösség” fórumra vagy kíváncsi, ez sem probléma. Lépj be, majd felül kattints a „Fórum megfigyelése” linkre. A menüpontban mindkettő változásait nyomon követheted, valamint akár RSS csatornát is létrehozhatsz. (Mire jó az RSS? Nézd meg korábbi bejegyzésünket, ahol ezt mutattuk be!) Amennyiben e-mailes értesítőt szeretnél kapni, a Beállítások között pipáld ki a megfelelő négyzetet, majd mentsd el a változtatást.

 

Beállítások: itt tudod testre szabni profilodat, változtathatod a fórum megjelenését, valamint megadhatod, hogy miről kérs e-mailben értesítést. A profilban található aláírás minden hozzászólásod alatt meg fog jelenni. Az avatar szintén téged képvisel, ide egy szabadon választott 80×80 pixel nagyságú, JPG formátumú képet lehet feltölteni. A többi adat az érdeklődők számára akkor lesz látható, ha valamelyik fórumban rákattintanak az avatarod alatt található „Profil” linkre.

 

Remélem hasznosnak találtad a bemutatást! Bármilyen kérdés merülne fel benned, nyugodtan írd meg ide, a bejegyzés alá, vagy a TeszVesz Fórumba. Jó beszélgetéseket!

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: TeszVesz tippek

Facebook hozzászólások

4 hozzászólás

 
  • napholdasgl szerint:

    Hasznos bejegyzés! 🙂

    Hetek óta nem kapok értesítőt a barátaim hozzászólásáról és a megfigyelt topikokról sem. 🙁

  • MiskeyS szerint:

    Gratulálok a fejlesztéshez! Szerintem (ugyan még nem próbáltam ki) de nagyon hasznos lehet, rengeteg időt lehet vele megspórolni.
    Van egy felmerült kérdésem azért: A szándékosan lejáratott, vagy lezárt terméket is újra fogja indítani? Ha igen akkor mégsem fogom tudni sokakkal együtt használni.
    Javaslat: A termékek lezárásánál egy opció beállítása: Automatikus meghirdetés törlése!
    Üdv MiskeyS

  • zsolt_22 szerint:

    Kedves MiskeyS!
    Azt hiszem ezt inkább az automatikus újralistázásról szóló videóhoz akarta írni 🙂
    Természetesen a felhasználó által idő előtt lezárt aukció nem indul újra. Ha mégis, az technikai hiba és a Kapcsolatfelvételen nyugodtan lehet nekünk jelezni.

  • MiskeyS szerint:

    Bocsi rossz helyre klikkeltem, de köszi a választ

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.