Automatikus újralistázás használata

Az automatikus újralistázás nagyon hasznos funkció, rengeteg kérdés érkezik ezzel kapcsolatban ügyfélszolgálatunkra. Ebben a videós útmutatóban láthatjátok hogyan lehet beállítani futó és nem eladott aukcióknál, illetve az alkalmazás leállítását is megnézhetitek.

 

Kattints a képre vagy erre a linkre!

automatikus újralistázás videó

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Hasznos linkek, Videók

Facebook hozzászólások

5 hozzászólás

 
  • pmoncsi szerint:

    Egy ideje alkalmazom és nagy hasznát veszem az automatikus újralistázásnak! Egy észrevételem viszont van:azt nem lehetne megoldani, hogy miután újralistáz, akkor lenne egy olyan opció is, hogy mindig töröljön a nem eladottak közül is? Köszönöm!
    pmoncsi

  • zsolt_22 szerint:

    Szia!
    Ezt csak akkor lehet beállítani, ha a “Nem eladottak” közül listázod újra az aukció(ka)t. A videón 6-os és 7-es dia. Ha ott bepipálod az “Egyéb lehetőségek” sorban a kis négyzetet, minden újrahirdetésnél el fognak tűnni a “Nem eladott” oldalról az aukciók.

  • Cicu2009 szerint:

    Régebben alkalmaztam ezt a módszert, de nem szerettem. Fontos adatok lemaradtak, a futamidőt pedig automatikusan 7 napra állították be, holott én szinte mindig 14 napra hirdetek. Több volt vele a bosszúság, mint amekkora könnyebbséget jelentett. Most egyenként listázok újra a nem eladott listából, de a napokban a postaköltségnél 0 Ft jelent meg, holott az eredetin rajta volt 3 féle ár. Ez hogyan lehet?

  • MiskeyS szerint:

    Szeretném megtudni, hogy ez az opció megszűnt?, vagy valamit én csinálok rosszul. Nálam a lejárt opciók újraindításakor nem jelenik meg az automatikus újraindítás lehetősége mint a videóban

  • MiskeyS szerint:

    bocs nem opciók hanem akciók (késő van)

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.