TeszVesz tippek: Aukciók kiemelése

 

 

Szeretnéd, hogy az átlagnál többen kattintsanak aukcióidra? Örülnél, ha az utolsó percig kiélezett harcok folynának termékeidért? Használd a TeszVesz kiemeléseit!

 

Fajtái és díjazásuk szinte mindenki számára ismert, többek között az eladási űrlapon is találkozhatsz velük. Azért, hogy megkönnyítsem a dolgod, itt is felsorolom őket. Csak kattints a nevükre, és a felbukkanó ablakban elolvashatod a tudnivalókat!

 

Félkövér cím, Kiemelés, Kategórialista, Kiemelt megjelenés, Főoldal

 

Segítségükkel -statisztikáink szerint- határozottan megnő a sikeres értékesítés esélye!
Az alábbiakban felsorolok 8 alapvető szabályt és jó tanácsot, amelyek tapasztalaton alapulnak, és megfogadásukkal szinte garantált a siker!

 

1. Kiemelt aukciónak olyat válassz, amelyre egyébként is nagy érdeklődést remélsz, vagy valami miatt (pl. márka, állapot, ritkaság) kitűnik a többi hasonló termék közül!
2. A választott aukciók leírása legyen az átlagosnál is részletesebb. Használd a paramétereket, mérj pontosan, készíts minél több fényképet, a lehető legjobb minőségben!
3. Figyelj Felhasználási feltételeink betartására (pl. pontos szállítási költség)! A hibás aukciók inkább bosszantják, mint vásárlásra ösztönzik az érdeklődőket!
4. Helyezz el a leírásban egy olyan linket, amely Saját oldaladra vagy az összes termékedre mutat! Ezáltal fellendíted látogatottságukat, és ha azok is hasonlóan igényesen vannak megszerkesztve, az eladásaid erőteljesen megemelkedhetnek!
5. A kiemelt aukciókat állítsd minél hosszabb időtartamra, így tovább vagy reflektorfényben!
6. Ha teheted, olyan terméket reklámozz, amelyből több hasonló is rendelkezésre áll. Könnyen előfordulhat, hogy azokat is megveszik!
7. Ha licit nélküli aukciót emelsz ki, olyat válassz, amelyen a darabszám jó magas! Ezáltal nem vész el a kiemelésre fordított díj, ha leütik egy-két terméked. Sőt, a már eladott darabszám megerősítést jelent a többi vásárlónak.
8. A hatékonyság érdekében egyszerre több kiemelést is alkalmazhatsz. Ha például a kiemelt megjelenést választod, de sok más eladónak is van ilyen módon hirdetett terméke, érdemes megfontolni a félkövér cím és/vagy a kiemelés használatát, hogy kitűnj a tömegből!

 

Reméljük, hasznosnak találtad a leírtakat! Ha szeretnél kérdezni, esetleg megosztanád véleményed tapasztalt felhasználóinkkal, akkor nyugodtan írj ide, vagy a TeszVesz Fórumba. Sikeres aukciózást kívánunk!

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: TeszVesz tippek

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.