TeszVesz tippek: Megjegyzés írása az aukciókhoz

 

 

Feltűnt már Saját oldaladon, az aukcióid megnevezése mellett található kis szürke ikon ? Akár hiszed, akár nem, ez bizony a TeszVesz egyik leghasznosabb funkciója!

 

Ha ráviszed az egeret, látható mire szolgál: “Megjegyzést írhatsz a termékről”. Megállapodtál vevőddel a személyes átvétel dátumában, és szeretnéd, ha ez az érintett aukciónál is látszana? Az indításra váró termékeiden szeretnél változtatni, de éppen nincs rá időd? Ilyen és hasonló esetekben válik igazán hasznossá ez az ikon. Ha rákattintasz, felbukkan egy kis ablak, ahova begépelheted a tudnivalókat. A megjegyzés maximális hossza 3000 karakter lehet, ami bőven elég az aukciókkal kapcsolatos kommentárok rögzítésére. Ha begépelted a szöveget, kattints az “OK” gombra, amivel elmented azt. A másik, “Töröl” feliratú gomb a megjegyzés azonnali eltávolítására szolgál.
Amennyiben egy aukcióhoz megjegyzés van rögzítve, az addig szürke ikon sárgává változik , és eltűnik róla a + jel. A szöveg megjelenik a megnevezés alatt. Ha túl hosszú, akkor csak egy része látható, a többi úgy olvasható el, ha a folytatást jelző kis sárga, nyíl fölé viszed az egeret.

 

Amit mindezen felül tudni érdemes: megjegyzés egyszerre csak 1 aukcióhoz írható, a hozzáadásra pedig a licitált, vásárolt, nem megvásárolt, megfigyelés alatt álló, megfigyelt, eladásra kínált, eladott, nem eladott, indításra váró és nem értékelt aukciók oldalán van lehetőséged!

 

Esetleges kérdéseid itt, vagy a TeszVesz Fórumban teheted fel! Eredményes aukciózást kívánunk!

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: TeszVesz tippek

Facebook hozzászólások

5 hozzászólás

 
  • Suzypecs szerint:

    Kedves Zsolt!
    És ahol nekem nagyon jól jön: a vásárolt áruk. Sokszor alakul úgy, hogy nem tudok azonnal utalni, vagy elutaltam, de az áru sehol. Csak egy dátumot írok be, ha utaltam, és már látom is mikor minek kellett volna már megjönnie, vagy éppen mit kell kifizetnem. 🙂 Tényleg jó. 🙂
    Suzypecs

  • puttonyos szerint:

    Én már régóta használom 🙂

  • Zitesz szerint:

    Sziasztok!

    Már én is ezer éve használom..Az eladottaknál, hogy mit beszéltünk meg(utal, személyes, a dátuma, stb)
    A vásároltaknál pedig odaírom, mikor fizettem, utaltam el, ha választ ír a feladásról, akkor a feladás dátumát..

    Nagyon nagyon praktikus!

  • mokuskalady szerint:

    Sziasztok! Én keresem ezt a kis ikont, de nem találom sehol 🙁 Pontosan merre keressem?

  • zsolt_22 szerint:

    Szia! A TeszVesz decemberi átalakulása óta az ikon sajnos eltűnt, a funkció azonban idővel valószínűleg ismét elérhető lesz.

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.