TeszVesz tippek: E-mail küldése vevőidnek

 

 

Folytatjuk sorozatunkat, ezen a héten a TeszVesz Segéd egyik nagyon hasznos funkciójával ismerkedhettek meg.

 

E-mail küldése vevőidnek:

 

Tudatni szeretnéd, hogy a csomagjaid feladásra kerültek? Finoman céloznál rá, hogy még nem kaptál értékelést? Ilyen, és hasonló problémákat is könnyen meg tudsz oldani a TeszVesz Segéddel. Ha még nem igényelted, kattints ide! A regisztráció egyszerű, díjmentes, és ha nem tetszik, bármikor vissza tudsz váltani Saját oldalad megszokott nézetére.

 

A küldendő e-maileket először létre kell hozni. Erre a Segéden belüli “Beállítások/Értesítések szerkesztése” menüpontban van lehetőséged. Itt 16 előre beépített és 5 üres sablont fogsz találni. A már készen levőket is tudod módosítani, sőt lehetőséged van visszahozni az alapértelmezett változatot.

 

Ha kiválasztottad a megfelelőt, csak kattints a megnevezésre és a rendszer automatikusan betölti azt. Látni fogod, hogy a tárgy és a szöveg is módosítható. A “További adat beillesztése” rész használatával fontos kódokat (pl. vevő neve, termék ára) tudsz beszúrni. Ez elsőre furának tűnik, ha azonban tudod, hogy minden <> jel közötti rész a szövegnek megfelelő adattá változik át a kiküldött levélben, már nem is olyan bonyolult.

 

A megszerkesztett értesítőt mentsd el. A kiküldésre, a Segéd “Tranzakciók/Eladtam” vagy “Befejezett” menüpontjaiból van lehetőség. Kattints az egyikre, jelöld ki az aukció(ka)t, majd nyomj rá a “küldése” ikonra. Válaszd ki a megfelelő sablont, és kattints a “Mehet” gombra!

 

Bonyolult? Leírva lehet. Ha azonban egyszer végigmész a lépéseken, akkor másodjára már biztosan nem fogod annak találni! Ráadásul rengeteg időt takaríthatsz meg vele. Tegyél egy próbát! Ha nem tetszik, a Segéd ide kattinva lemondható. De egyszerűbb, ha itt, vagy a TeszVesz Fórumban felteszed kérdéseid. Szívesen segítünk!

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: TeszVesz tippek

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.