Remek ár + Minőség + 100% garancia = MrSale

MrSale a TeszVeszen

 

Létezik egy elmélet, miszerint a hölgyek sokkal többször vesznek ruhaneműt párjuknak, mint a férfiak saját maguknak. Ez a kijelentés a nagy átlagra biztosan érvényes. Ha rátok is, akkor valószínűleg emlékszel még párod elgyötört arcára a legutóbbi bevásárló körút végén. A legtöbb férfi (tisztelet a kivételnek) az útjába eső első boltban beszerez mindent, majd villámgyorsan, ruhapróba nélkül rohan haza. Ezután természetesen otthon, a tükör előtt jön a feketeleves. Ez mégsem jó, az nem tetszik… Nem csoda, ha egyhamar nem tudjuk őket rávenni az újabb ruhák beszerzésére!

 

A problémára most egy tökéletes megoldást kínálunk Nektek! Nézz szét nálunk, vagy ültesd le párodat a gép elé, és böngésszétek át együtt a MrSale férfiruházatát, amely immár a TeszVesz oldalain is elérhető!

 

Kínálatukban kizárólag minőségi és márkás férfiruhákat találsz, méghozzá remek áron! Ráadásul kockázatmentesen vásárolhatsz, hiszen 100% garanciát vállalnak minden egyes eladott termék után! Tehát, ha nem megfelelő a méret, nem tetszik a párodnak a kiválasztott ing vagy nadrág, nyugodtan visszaküldheted a MrSale csapatának. Kérésedre azonnal kicserélik vagy visszafizetik a vételárat!

 

Tetszenek a feltételek? Ne habozz! Használd ki a lehetőséget, és vegyél meg mindent párodnak! Hidd el, nagyon hálás lesz Neked, ha nyugodtan nézheti a focimeccset a kényszeres ruhavásárlás helyett!

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Nincs kategorizálva

Facebook hozzászólások

7 hozzászólás

 
  • Suzypecs szerint:

    Sziasztok!
    Tudom, hogy új dolgoknak idő kell, de a vásárlási kedv mutat valamit mrsale-nél…. Főoldal, blogjegyzés, garancia, sem segít, akkor nem biztos, hogy így kellene, ezt kellene. Azt hittem mára min. 20termékkel rövidebb. De sok sikert! 🙂
    Suzypecs

  • teszvesztunde szerint:

    Szia!
    “nem biztos, hogy így kellene, ezt kellene” Várom az ötleteket!
    Köszi
    Tünde

  • jumping73 szerint:

    Én szívesen lennék amúgy Mrs.Sale, lehet? 😀

  • teszvesztunde szerint:

    😀 Erre a kérdésre hirtelen nem tudok válaszolni…

  • jumping73 szerint:

    Természetesen átvitt értelemben kérdeztem. 😀 Mielőtt valaki félreérti! 🙂

  • Suzypecs szerint:

    Bocsáss meg, de ingyen inkább csak magamnak ötletelek, ami úgy látszik be is jön… 🙂 Ha szeretnétek engem alkalmazni, mint “ötletgyárost” az elérhetőségeimet ismeritek. 😉
    Üdv:
    Suzypecs

  • teszvesztunde szerint:

    Ejha! Örülök, hogy nem szenvedsz önbizalomhiányban! 😀
    De viccet félretéve… Szeretnélek megkérni, hogy az önreklámozó hozzászólásokat a jövőben ha lehet mellőzd! Előre is köszönöm szépen!
    Szép hétvégét kívánok és sok eladást!
    Tünde

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.