Az Év TeszVesz Közössége 2010 – Mi történt eddig?


A verseny lassan a negyedik hetébe ér és van néhány olyan hírünk, amit szeretnénk veletek megosztani.

 

    Első hét:

  • A verseny indulásakor egy Veszprém megyei település volt a vezető, szorosan a nyomában egy Vas megyei és néhány Balaton környéki településsel. Pest megye is jól szerepelt, az első húszban benne volt Dunakeszi, Szigetszentmiklós, Veresegyház és Szigethalom. A fővárosiak közül csak egy észak-pesti kerület tudott bekerülni az élmezőnybe…
  • Február 18-án megjelent az első Teszvesz Közösség online cikk Csór közösség honlapján.Játszótér Csórnak
  • Még aznap a nyerniakarok.hu oldalán is feltűnt a játékra hívó bejegyzés.
  •  

    Második hét:

  • Ezen a héten megyeszékhely szerint néztük meg a verseny állását. Az aranyérmes Tatabánya volt, de Pécs és Székesfehérvár is feljutott a dobogóra!
  • Megérkeztek az első képek a fotópályázatra. Vannak közöttük viccesek és kreatívak is, de a lényeg, hogy mind nagyon teszveszes…Egyik kedvencünk az a Maruti Keszthelyen, amelyet tulajdonosa kiplakátolt: “Regisztrálj a Teszveszre! Nyerjünk együtt a városunknak játszóteret!”
  •  

    Harmadik hét:

  • Egyre több helyen bukkan fel a TeszVesz Közösség buzdító oldala. Hétfőn a babanet hétről-hétre oldalán találtunk a játék leírására, majd másnap a nyékládházi hírmondóban láthattuk viszont a TeszVesz Közösség mondatait. Reméljük ez csak a kezdet!

 

Még rengeteg időtök van a játék végéig, tehát még semmi sem dőlt el! Az utolsókból is lehetnek elsők és ugyanez fordítva is igaz! Ne csak álmodozz, hanem tegyél is valamit! Hidd el, kis ráfordítással hatalmas eredményeket lehet produkálni. Íme néhány ötlet olyan ügyes felhasználóktól, akik már belelendültek a versenybe:

 

“Én például kitettem közösségi oldal üzenőfalára, hogy indult egy játék. Az oviba is szóltam a vezető ovónéninek plakátolja ki a faliújságra. Nagyon örültek a játéknak.” (Lelozso)

 

“A polgármesteri hivatalban sikerült kikunyerálnunk, hogy nyomtassanak ki 8 db plakátot… Lesz kint a 100ftos boltban, az iskolában, az oviban, meg tettem ki egyet a legforgalmasabb buszmegállónkba. Hétfőn viszek a védőbe, meg az orvosi rendelőbe, meg a lottózóba is és a nagy boltban is lesz, de ott még fűzni kell az üzletvezetőt.” (tinkus_to)

 

Sok sikert kívánunk nekik a versenyhez!

 

Ha kedvet kaptál a játékhoz, kattints ide és nézd meg az összes infót!
Ha szeretnéd, hogy ismerőseid is értesüljenek erről a kivételes lehetőségről, küldj nekik e-mailt erre a linkre kattintva!

 

Mint már fentebb írtam, a Teszvesz Közösség játékkal együtt fut a Fotópályázatunk is, ahol szuper teszveszes ajándékcsomagot* nyerhetsz! Elsősorban olyan fotókat várunk, ahol látszik hogyan buzdítottad az embereket a játékra. Lehet ez a fotó akár egy faliújságon látható plakát vagy akár egy tábla, teljesen a fantáziátokra van bízva. A lényeg, hogy a kép témája összefüggésbe legyen a teszvesszel vagy a játékkal.

Április 15-ig várjuk a képeket ezen az oldalon. Válogatás után itt láthatjátok majd a legjobbakat és Ti fogjátok ezek közül eldönteni, hogy melyik fotó lesz a győztes!

 

Ha érdekelnek a legfrissebb hírek a teszvesszel kapcsolatban, csatlakozz a rajongókhoz! Jó hír, hogy már itt is egyre többen vagyunk!

 

 

* teszvesz ajándékcsomag lehetséges tartalma: pendrive, zöld, illetve narancs színű bögre, számológép, mérőszalag, mérleg, notesz

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Nincs kategorizálva

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.