PEP sorozat: Profizmus a kezdetektől

Végre megérkezett a tavasz és a jó idővel együtt itt az új PEP interjú is!
Remélem, még nem felejtettétek el a sorozatot. A mostani részben két olyan hölgyet szeretnék bemutatni Nektek, akik a gyermeknevelés mellett, egészen a kezdetek óta viselik a Profi Eladó címet.
Hajni (domper27) és Kriszta (krisztina1971) már rengeteg eladáson van túl, mégis 99% feletti az értékelési százalékuk. Hajni főleg lakástextillel, míg Kriszta inkább női- és gyermek ruházattal foglalkozik. Lássuk, miként vélekednek ők programmal kapcsolatban.

 

1. Mit jutott először az eszedbe, amikor megkaptad a PEP meghívót?

domper27

Őszintén meglepődtem, de nagyon örültem neki. Sok és nehéz feltételnek kell megfelelni ahhoz, hogy ezt a címet kiérdemeljük. És ami a legnehezebb, ezt meg is tartani:) Nagy kihívásnak tartom! Ami nem mindig könnyű gyerekek és a mindennapos 8 órás munka mellett. De aki nem mer, az ugye 🙂 nem is nyer!

krisztina1971

A legelső érzés a meglepetés volt, mivel nem számítottam rá. A második már az öröm és egy kis büszkeség!
Bár bevallom, napokig nem tettem ki az ikont. Fenntartásaim voltak az előzetes fogadtatás miatt, de a családom meggyőzött! Azóta büszkén “viselem”. 🙂
Rengeteg munka és tanulás van benne. Négy gyerek mellett próbálok jobbá válni,
ami nem könnyű feladat!

 

2. Tapasztaltál valamiféle pozitív, illetve negatív változást azóta, hogy Profi Eladó lettél?

domper27

Sokan gratuláltak hozzá és írták az értékelésbe, hogy “Tényleg Profi”stb..
Negatív is ért jócskán az egyik fórumon írtam is néhány példát rá. De ezt is el kell fogadni nem csak a pozitívumokat. Türelemmel, kommunikációval, hittel és szeretettel minden megoldható!

krisztina1971

Különösebb változást nem tapasztaltam, de jólesik ha az értékelésben ez áll: Tényleg profi! Igyekszem jó kapcsolatot tartani mindenkivel, egyre több a visszatérő vásárlóm. Nem tudom, de talán ez nem csak a címnek köszönhető.

 

3. Mennyire tudtad eddig kihasználni azokat a plusz lehetőségeket (statisztika, kiemelt ügyfélszolgálat, TOP keresőszó), amiket nyújt a Profi Eladó Program?

domper27

Az ügyfélszolgálat valóban gyors. A statisztikát szoktam nézni. Örülök a 14 napos kedvezménynek is.

krisztina1971

Az ügyfélszolgálattal eddig is elégedett voltam. A statisztikát rendszeresen figyelem és sokszor meglepődöm az adatokon. Mindenesetre érdekes és hasznos is egyben.

 

4. Tényleg több a vásárlód, amióta PEP-es vagy?

domper27

Előtte sem volt okom panaszra, sok a visszatérő vevőm de igen, lényegesen több akár 40-50%-al is. Persze nekem is vannak pangósabb időszakaim:(

krisztina1971

Neeeeeeeeemm! Főleg így év elején! Szerintem ez az időszak mindenkinek nehezebb!

 

5. Ha lenne lehetőséged rá, akkor mit írnál le mindenképpen egy rövid üzenetben a kezdő eladóknak?

domper27

Felhasználási feltételek olvasása és ami nagyon fontos, a betartása! Sok-sok türelem és kommunikáció. Tiszteljük egymást ugyanúgy, ahogy saját magunkat!
Mindenkit várunk szeretettel a klubba:)

krisztina1971

Olvasni, olvasni, olvasni, kérdezni, kérdezni, kérdezni!!
A szabályzatot, a fórumokat. Rengeteget lehet tanulni abból, ha valaki nyitott. Egy kicsit úgy kell venni, mint egy házi feladatot.
Fontosak a jó képek és a pontos, egyértelmű leírás az aukcióknál és a kedves, de tisztelettudó, határozott válaszok a kérdésekre.
Még valami: Ismerjük el, ha hibázunk! Mert tévedhetetlen ember nincs!

 

Ha szeretnétek kérdezni az illetékesektől vagy csak leírnátok a véleményetek, nyugodtan tegyétek meg. Korábbi interjúk:

 

PEP pro és kontra (szunda és kriszko-78)
PEP sorozat: A nagyágyúk (mucli és neszta)
PEP sorozat: A fórumozók (leposacsilla és zsani7702)

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: PEP

Facebook hozzászólások

4 hozzászólás

 

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.