Farsangi kavalkád a TeszVeszen

Kisgyermekként minden karácsony után már alig vártam, hogy végre február legyen és elkezdődhessen a farsangi időszak. Mindig hatalmas élményt jelentett, amikor egy pár órára belebújhattam szeretett mesehősöm vagy kedvenc állatom bőrébe.
Ez a hónap elsősorban a gyerekeknek kedvez, hiszen egymást követik a farsangi bulik akár óvodáról, akár iskoláról legyen szó. Szülőként nem egyszerű feladat évről évre újabb és újabb jelmezötletekkel előállni, de ha egy kicsit beindítjuk a fantáziánkat, akkor a határ akár a csillagos ég is lehet. Ha nincsen olyan jó kézügyességünk vagy egyszerűen csak időhiányban szenvedünk, akkor egy kis leleményességgel fantasztikus jelmezeket szerezhetünk be a TeszVeszen.

 

 

Idén az oldalon már januártól folyamatosan bővült a Jelmez kategória, és a hónap végén arra is fény derült, hogy a ‘Babaruha, gyerekruha’ kategórián belül a jelmez szóra kerestek rá a legtöbben. Ez végképp egyértelművé tette azt a tényt, hogy mennyire fontos a családok számára a farsang. A választékban nem csalódhatunk, hiszen jelenleg is több mint kétezer aukció fut a TeszVeszen. A jelmezektől kezdve, az álarcon át, egészen a legapróbb kiegészítőkig szinte mindent megtalálhatunk az oldalon. Szerencsére a több ezer aukció alkategóriákra van bontva, ezért viszonylag könnyen kiigazodhatunk a temérdek maskara között.

 

Íme egy kis ízelítő a választékból: focilabda, fa, répa, boszorkány, sütőtök, kalóz, cowboy, Robin Hood, Star Wars, Pókember, szellem, Jerry (Tom&Jerry), Barbie, sárkányfej, ördög, angyal, tollseprű, indián, gésa, denevér, királylány, indiai hercegnő, cica, bohóc…

 

A rengeteg jelmez között találtam néhány kivételesen figyelemreméltót:
1. Xena jelmez / tökéletesen élethű
2. Töltőtoll és paca / az ötlet és a kivitelezés szenzációs
3. Túró Rudi / ügyes és nagyon vicces
Ha kíváncsi lettél a teljes választékra, akkor kattints erre a linkre!

 

A farsangi bulik előtt tehát mindenképp nézzünk körbe a jelmezek között, mert könnyen előfordulhat, hogy igazi kincsekre bukkanunk! Természetesen megvehetjük őket üzletben is, de ne csodálkozzunk, ha többször szembejön velünk az oviban vagy az iskolában.
Ezért gondoljuk át, hogy melyik jelmez az értékesebb? Az, ami a boltban kapható és több ezer készült belőle egy gyártósoron? Vagy a teszveszes jelmez, ami lehet, hogy már nem új, de egy anyuka szívvel-lélekkel készítette a saját gyermekének? Én mindenképpen az utóbbira szavaznék.
Nektek mi erről a véleményetek?

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék: ,
Kategóriák: Ajánló

Facebook hozzászólások

2 hozzászólás

 
  • Kovács Nikolett szerint:

    Sziasztok!
    Nagyon fontos lenne nekem egy Xena jelmez, ami élethű!Itt láttam a cikkben, hogy létezik ilyen, de amikor rákattintottam a linkre, nem ad ki semmit!Kérlek segítsetek, nagyon fontos lenne!Köszi, Niki

  • gabriellee szerint:

    szia!
    az enyém volt ,de már eladtam egy kölcsönzőnek a keresőbe írd be és megtalálod!
    szia Gabi

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.