Köszönjük!

Biztosan emlékeztek még arra a jótékonysági felhívásra, amit az Allegro Csoport tagjai kezdeményeztek karácsony előtt, hogy segíthessen a Pető Intézet Gyakorló Általános Iskola tanulóinak.

 

A Teszvesz, a Vatera és az Árukereső által felajánlott 650.000Ft felett a felhasználóknak is lehetőségük volt segíteni 5000Ft, illetve 1000Ft-os támogatói felajánlásokkal.

 

Ezeken felül licitálhattatok nálunk a legújabb Nintendó Wii Fit Plus játékkonzolra, amit a játék hazai forgalmazója ajánlott fel. Ezzel egyidőben a Vaterán is elindult egy jótékonysági aukció, mégpedig egy eBook olvasó a T-Home és a T-Mobile Hungary felajánlásával. Mindkét felajánló együttműködését ez úton is köszönjük!

 

A meghirdetett aukciókból a felhasználóinknak köszönhetően összesen 284.000 Ft folyt be, melyet teljes egészében felajánlottunk a támogatott alapítvány részére.

 

Kedvezményezettnek a Pető Intézet Gyakorló Általános Iskoláját választottuk, ahol a Konduktív Iskoláért Közhasznú Alapítvány közreműködésével segíthettük az intézmény gyermekeit, ahol a cél az értelmi-, mozgás- és önkiszolgálási tevékenységek – a komplex személyiségfejlesztés megvalósítása. Az itt foglalkoztatott gyermekek voltak az elsők, akik elkezdték a rendszeres, számítógép alapú virtuális sporttevékenységet, melynek jótékony hatása immáron tudományosan is bizonyított.

 

Mindenkinek köszönjük, aki részt vett a Vatera, TeszVesz és az Árukereső közös jótékonysági aukciójában!

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Nincs kategorizálva

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.