TeszVesz Segéd kérdések és válaszok

Nap mint nap szembesülök azzal a ténnyel, hogy sok felhasználó bonyolultságra hivatkozva, elutasítja a TeszVesz Segéd előnyeit. Pedig nyugodt szívvel állíthatom, hogy ez az oldal egyik legjobb szolgáltatása.

Megpróbáltuk kideríteni melyek a leggyakrabban felmerülő kérdések, ezekre szeretnénk az alábbiakban válaszolni:

Miért használjam a Segédet, mikor ott van minden a füzetemben?

Természetesen egy kockás füzet is megteszi, ha havonta maximum tíz sikeres aukciót tudsz magad mögött. Viszont ha már ennél többet adsz el, akkor érdemes mérlegelni, hogy mennyi idő megy el a füzetbe jegyzeteléssel, majd a postai címzéssel, a hibázási lehetőségekről nem is beszélve.

Előfordul, hogy néha nem találok meg semmit! A Segéd tud erre valamilyen megoldást nyújtani nekem?

Igen, a TeszVesz Segéd komoly keresővel rendelkezik. Nemcsak aukciószám és megnevezés alapján, hanem vezetéknév, e-mail cím, lakcím, telefonszám, sőt fizetendő összeg alapján is kereshetjük elveszett partnerünket.

Nem értem a “tranzakciók” opciót… Nekem ez túl bonyolult…

Pedig pofonegyszerű! Az esetek legnagyobb részében csak három opciót használunk a sok közül:

  • Várakozás a fizetésre (előrefizetés): még nem utalt a vevő.
  • Fizetve (küldendő): már utalt a vevő, és várja a megnyert terméket postán.
  • Várakozás átvételre (átvételkor fizetendő): személyes átvételkor fizet a vevő.


Szeretnék jó kapcsolattartó lenni, de időnként nincs időm e-maileket írni.

Erre is van megoldás! A Segéddel több mint húsz fajta levelet tudsz kiküldeni a vevődnek, a cím pontosításától, egészen a köszönőlevélig.


Tudna nekem segíteni a Segéd abban, hogy gördülékenyebben menjen a postázás?

Igen, ha rendelkezel nyomtatóval, akkor nyomtathatsz etikettet a vásárlók címeivel, amit aztán csak rá kell ragasztani a küldeményekre. Vagy kinyomtathatod a küldendők listáját, hogy átláthatóbb legyen az esetleges káosz. Sőt, a postai feladójegyzéket is elintézheted már otthon, így gyorsabban végezhetsz a postán.

Van valamilyen extra funkciója a TeszVesz Segédnek?

Igen, több is van! Az értékelésekhez be tudsz állítani többféle szöveget, így könnyű dolgod lesz az aukció végén. A törzsvásárlóidnak kedvezményt tudsz biztosítani, amit előre, akár név szerint is beállíthatsz. Ezt biztosan értékelni fogják! 😉

Na jó, ezek tényleg jó dolgok, de mennyit kell nekem ezért fizetnem?

A TeszVesz Segéd mindenki számára ingyenes! Nincsen se forgalomhoz, se értékeléshez kötve. Mindenki számára elérhető, csak igényelni kell!

Remélem, meggyőztek a válaszok! Itt olvashatsz többet a funkciókról, és itt igényelheted újra a TeszVesz Segédet!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Hasznos linkek

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.