TeszVesz-barátságok

Ma már mindenki tisztában van vele, hogy a TeszVesz kifejezetten a gyengébbik nem uralta terep az aukciós portálok között. Nagyon sok nő találja meg itt azt a kis pluszt amire vágyik, vagy amire éppen szüksége van. Valaki a kosztpénz kiegészítése miatt, valaki a kapcsolatok építéséért, és néhányan az egyedi dolgok megszerzése érdekében érkeznek az oldalra.

Biztosan furcsán hangzik, de néha megtörténhet, hogy egy sikeres eladás után a pénz mellé még egy barátot is kapunk ajándékba.

Velem már többször előfordult, hogy az első levélváltás után olyan jól megértettük egymást, hogy utána több hétig irkáltuk egymásnak az újabb és újabb üzeneteket. A baj csak az, hogy egy idő után ezek a levelek elmaradoztak, majd végleg eltűntek a semmibe.

A levelezésnél sokkal kézzelfoghatóbb kapcsolat az eladás utáni személyes átvétel. Biztosan jártatok már úgy, hogy a kétperces áruátadás többórás dumapartivá alakult át. Az ilyen spontán beszélgetés általában csak egy alkalommal és megismételhetetlenül jön létre. Ha valakivel többször találkozunk és remekül érezzük magunkat, azt nyugodtan nevezhetjük barátságnak! Nagyon remélem, hogy már sok ilyen történt a TeszVeszen keresztül!

Ha TeszVesz-barátság, akkor semmiképpen sem szabad kihagyni a fórumot, ahol nagyon könnyen barátra lelhetünk. Egy gombnyomással több száz hasonló érdeklődésű és célú emberrel tudunk egyszerre kapcsolatba lépni. A topikokban lehet tanácsot kérni, élményeket megosztani, vagy csak egyszerűen viccelődni egymással. A fórumbeli hozzászólások alatt előbb-utóbb barátságok szövődnek. Ezek a kapcsolatok lehetséges, hogy a valós életben nem tudnának működni (mert például a felek több száz kilométerre élnek egymástól, illetve lehet, hogy korosztályos vagy anyagi különbségek állnak közöttük), de mégis boldogan ugrunk, ha hozzászólást jelez a levelezőnk.

Lassan ötödik éve, hogy létezik az oldal, és nagyon kíváncsiak lennénk arra, hogy ez idő alatt sikerült-e “beszerezni” néhány barátot itt a TeszVeszen? Ha történt már veled is hasonló eset, nagyon örülnénk, ha hozzászólásodban megosztanád velünk!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló

Facebook hozzászólások

2 hozzászólás

 
  • imeszaros1 szerint:

    Üdvözlök mindenkit! Ez az első hozzászólásom mióta jár a Tesz-Vesz hírlevél. Igazából még nem is nagyon ismerem a rendszer működését, de a fent leírtak nagyon jól hangzanak. Nemrég voltam Svájci körúton ahol többek között megnéztük a ViaMala szúrdokot is. Természetesen előtte elolvastam az azonos című regényt (immár másodszor)és valakitől hallottam, hogy meg lehet kapni VHS-en vagy DVD-n. Uccu nekiindultam a NET-en a keresgélésnek, de sajnos sehol nem találtam rá. Ha valaki tudna segíteni, kérem írjon nekem.
    Előre is köszönöm.

  • teszvesztunde szerint:

    Kedves imeszaros1!
    Ne haragudj, de törölnöm kellett az e-mail címedet a hozzászólásodból. Ugyanúgy ahogyan a fórumban sem, itt sem lehet semmiféle elérhetőséget megadni. Ezt a kérdést a fórum közösségi rovatában tedd fel, hátha tudnak neked segíteni a többiek (természetesen az e-mail cím nélkül).
    Látom még majd most fogod kezdeni! 🙂
    Jó teszveszezést kívánok neked!
    http://www.teszvesz.hu/phorum/index.php?f=1

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.