TeszVesz Vicces Cuccok

Egyik nap, miközben böngésztem az oldalon, nagyon sok “különleges” termék került elém, amiket valamilyen furcsa kényszertől vezérelve betettem figyelőbe. Tulajdonképpen csak arra voltam kíváncsi, hogy lesz-e valaha olyan vásárló, aki megveszi ezeket a bolondos darabokat.

Mint láthatod, vannak kifejezetten nőcis, dögös darabok a megfigyelt aukciók között. Egyik nagy kedvencem a szürke szőrmés body, ami nem elég, hogy plüssből készült, de még a nyaka körüli prém is lepatentolható… Aztán megcsodálhatjuk ezt az extra leopárdmintás pomponos ponchót, amire ha hiszed, ha nem, már rengetegen licitáltak. Szintén ugyanez a minta látható ezen a rózsaszín cicanadrágon, amiből természetesen létezik aranyszínű is, bár sajnos még nem jött velem szembe hasonló az utcán. Ha ezek esetleg nem tetszenének (na de miért?!), kapható pink szívecskés harisnya is, és az ikertesója, ami fehér pöttyösre sikeredett. Ehhez természetesen vehetünk mintával megegyező pöttyös fűzőt is, de kizárólag csak, azért hogy passzoljanak egymáshoz. Mindenképpen különlegesnek nevezném a kép felső részén lévő fekete kalapot, amit a gazdája teljesen jogosan jelmeznek titulált.
Lépjünk tovább az édes nyuszis babacipőhöz, ami azért érdemelte ki a figyelmemet, mert világít. Számomra nagy talány, hogy miért kellene egy bébi cipőnek világítania? A másik kedvencem a vicces focis póló jobb felül, ami sajnálatos módon csak gyerekméretben kapható.
És persze itt vannak a parti kellékek is, mint ez a “pókerbaba” női jelmez, illetve az őrült parókák, amely pompázhat neonzöld színben, vagy akár kikandikálhat a tetején két ördögszarv, kinek melyik szimpatikusabb. Hogy megvédjük frizuránkat a víztől, használhatunk a zuhany alatt hercegnős zuhanysapkát. Fiúknak Thomas-os mintával is kapható. Az aprótermetű kutyákat se felejtsük ki a sorból, már nekik is létezik fodros narancsszínű miniruci, nonfiguratív mintával. Amin teljes mértékben ledöbbentem és bevallom még életemben nem hallottam róla, az a szempillaformázó mini sütővas.. Kéretik jelentkezni annak, aki már ismeri, mert szeretném, ha megosztaná velünk a tényleges használatát.
Végül, de nem utolsó sorban nézzük a pikánsabb aukciókat. Lehet licitálni egy mókás óvszeres nyakkendőre, ami kifejezetten legénybúcsúra való, illetve lánybúcsúra vásárolhatunk (hmm…)világító fallisztikus szívószálat…
Mégis, ami viszi a pálmát, az a (címből idézem) gyorstüzelő csipke tangás body. Szerintem ehhez nehéz lenne bármit is hozzáfűzni…

Remélem sikerült mosolyt csalni az arcodra. Az aukció-tulajdonosoktól szeretnék itt és most elnézést kérni, hogy írtam a termékükről ebben a bejegyzésben. Bár azt azért sose felejtsük el, hogy a negatív reklám, is reklám! : )

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Ajánló

Facebook hozzászólások

6 hozzászólás

 

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.